Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Telefonunuzda Google Play Trakyamuzik.net uygulama alın.. https://play.google.com/store/apps/details?id=io.kodular.ecrinarif.Trakyamuzik
Normal
Cevap: Roland E 70 Kullananlar nevaleler buradaArkadaşlar bu nevaleleri yükleyebiliyorum da bunlar hep batı müziği. Türkçe ritmler yüklü e-70 i olan arkaşlardan bilgisayarına dump yaparak sysex dosyalarını burada paylaşmalarını rica ediyorum. T3 kartı olmayan benim gibi arkadaşlar bu şekilde ritm yükleyebilir. Midi kablosu olup ta dump alamayan yardımcı olmak isteyen arkadaşlara buradan yardımcı olurum.
Cevap: Roland E 70 Kullananlar nevaleler burada
Arkadaşlar bu nevaleleri yükleyebiliyorum da bunlar hep batı müziği. Türkçe ritmler yüklü e-70 i olan arkaşlardan bilgisayarına dump yaparak sysex dosyalarını burada paylaşmalarını rica ediyorum. T3 kartı olmayan benim gibi arkadaşlar bu şekilde ritm yükleyebilir. Midi kablosu olup ta dump alamayan yardımcı olmak isteyen arkadaşlara buradan yardımcı olurum.