Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Telefonunuzda Google Play Trakyamuzik.net uygulama alın.. https://play.google.com/store/apps/details?id=io.kodular.ecrinarif.Trakyamuzik
Normal
Cevap: roland bk5 or - 9&8 mahallenın en guzelı- erhanDostum, bir hadis-i şerif var. 'Sen bildiklerinle amel edersen Allah sana bilmediklerini öğretir' diye. Biz bildiğimiz şekilde yapmaya çalışalım da ufak ufak bir bakmışsın ohoooo Ben su an bırak sizin gibi çalmayı,1 Parçayı tam çalabilmek için parçalıyorum kendimi ama olmuyor. Ya parmaklarım yavaş kalıyor. Ya karışıyor,ya akor yanlış basıyorum. Yavaş yavaş inşaalah
Cevap: roland bk5 or - 9&8 mahallenın en guzelı- erhan
Dostum, bir hadis-i şerif var. 'Sen bildiklerinle amel edersen Allah sana bilmediklerini öğretir' diye. Biz bildiğimiz şekilde yapmaya çalışalım da ufak ufak bir bakmışsın ohoooo Ben su an bırak sizin gibi çalmayı,1 Parçayı tam çalabilmek için parçalıyorum kendimi ama olmuyor. Ya parmaklarım yavaş kalıyor. Ya karışıyor,ya akor yanlış basıyorum. Yavaş yavaş inşaalah