Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Telefonunuzda Google Play Trakyamuzik.net uygulama alın.. https://play.google.com/store/apps/details?id=io.kodular.ecrinarif.Trakyamuzik
Normal
Cevap: Roland BK-5OR Slow - İstanbul Sokakları.Değerli Kardeşim ;Burdaki ben ve diğer yorum yapan arkadaşlarımız sana sadece yol gösterip doğrusunu öğretmeye çalışıyoruz. Bizlerin dediklerini sakın yanlış anlama.Ritim konusunda dedikleri gibi 3/4 lük kullanmanız gerek bu şarkı için.. Eğer çalacağınız şarkıların ritimlerini bilmiyorsanız internetten araştırın. Bize sorun. Biz size bildiğimiz kadar yardımcı olalım.Ayrıca çalarken lütfen pitch bend i bu kadar fazla kullanmayın. Akorlara özen gösterin. Hissederek çalın. Fazla meyan vermenize gerek yok. Şarkının ara nağmesinde 1-2 kez yapın yeterli. Aleti de sakın camdan fırlatıp atmayın. Müziğe devam edin. yeteneğiniz var. Bunu geliştirin. Bol bol pratik yapın.. Kolay gelsin.
Cevap: Roland BK-5OR Slow - İstanbul Sokakları.
Değerli Kardeşim ;
Burdaki ben ve diğer yorum yapan arkadaşlarımız sana sadece yol gösterip doğrusunu öğretmeye çalışıyoruz. Bizlerin dediklerini sakın yanlış anlama.
Ritim konusunda dedikleri gibi 3/4 lük kullanmanız gerek bu şarkı için.. Eğer çalacağınız şarkıların ritimlerini bilmiyorsanız internetten araştırın. Bize sorun. Biz size bildiğimiz kadar yardımcı olalım.
Ayrıca çalarken lütfen pitch bend i bu kadar fazla kullanmayın. Akorlara özen gösterin. Hissederek çalın. Fazla meyan vermenize gerek yok. Şarkının ara nağmesinde 1-2 kez yapın yeterli.
Aleti de sakın camdan fırlatıp atmayın. Müziğe devam edin. yeteneğiniz var. Bunu geliştirin. Bol bol pratik yapın.. Kolay gelsin.