roland bk 5or ritim konusunda malesef şu anda üzdü bizi!!!

GOKHAN43

5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
pa 300 pa600
bk 5or aldık ama ritimler gerçekten de çok yetersiz kaldı verilen ritimlerin sadece ankara SRK yı kullanıyorum 2-4 olarak daha saglam daha dolgun ritimler beklerken ritimler yetersız kaldı çiftetlli ritimleri desen zatenn öylee bu durma çare bulmaları gerek bence dediğimiz şeyler kolay değil biliyoruz tabikide ama bu klavyeyi DESTEKLENEN klavye diye aldık destek daha fazla olmalı saygılarımla kütahyadan gökhan.....

malesef kardeş bende senin bu yazından sonra vazgectim roland bk5 almaktan ayrıca bu klavye hakında RAPARSUZ arkadasımızada yazdım ve halen cevap alamadım :((

Cevap: roland bk 5or ritim konusunda malesef şu anda üzdü bizi!!!

kardeş klavyeyi kötülediğim veya klavyeye laf söylediğim yok sadece ritim konusunda acayip derecede yetersiz kaldık sorun bu bu sorunun bır an once aşılması lazım pa 80 almadığım için PİŞMAN oldum açıkcası ......

kullandığınız alet ne olursa olsun arkadaşım ritim yazmaktan biraz anlamak lazım yoksa sonuç hüsranla bitiyor sıfırdan ritim yazmasan bile ritimlerde değişiklik yapmak gerekiyor çoğu zaman.

Cevap: Re: roland bk 5or ritim konusunda malesef şu anda üzdü bizi!!!

malesef kardeş bende senin bu yazından sonra vazgectim roland bk5 almaktan ayrıca bu klavye hakında RAPARSUZ arkadasımızada yazdım ve halen cevap alamadım :((

bana ne yazmışsın bana hiç mesaj gelmedi ?

korg dışındaki markalarda ritim yazmayı -edit yapmayı bilmeyen kişiler rezil olur, bu bir gerçek.. a2000 aldığımda bunu yaşadım.. yeni yeni birşeyler yapınca alet oturmaya başladı

ritim konusunda yetersiz bu konuda tüm arkadaşlara katılıyorum ancak biraz daha beklemek gerekir diye düşünüyorum.Eminim roland bu konuda birşeyler yapacaktır...

alette cok guzel drum kitler var .tr drum ve tr perc kitlerinin ici cok dolu.c-1 den c9 kadar full dolu drum kit dizilmis.malzeme cok saglam.roland turkiye emo ustada sadece ritim degil komple ritim paketi yaptirmalidir.emo ustadin cok genis ritim arsivinden bk 5 icin guzel bir set olusacagini dusunuyorum

arkadaşlar yakınmanıza gerek yok dağıtıcı firma sizlere yeni rtimler yazdıracak değişik çalışmalar üretecek... ünlü ve yeni isimler ile bk 5 için çalışmalar başlatılacağını biliyorum..
bence biraz sabır...