Telefonunuzda Google Play Trakyamuzik.net uygulama alın.. https://play.google.com/store/apps/details?id=io.kodular.ecrinarif.Trakyamuzik
Merhaba Arkadaşlar
Bir kaç yıldır ümit besen şarkılarını kareoke sistemi ile hobi amaçlı söylüyorum.
Hem çalıp hem söylemeye heves ederek Roland BK-5 OR aldım.
Alete 1.05 Versiyonunu yükledim. Roland türkiye sitesindeki ritim ve sesleride yükledim.
Fakat org çalmayı bilmiyorum ve Piano sesi ile sadece sağ elimi kullanarak çalmaya çalışıyorum.
Olacak gibi, yetenek var yapabileceğime inanıyorum.
Youtube den videolar izliyorum fakat her biri farklı yerlerden farklı tuşlardan çalıyor.
Kimi örnek almam gerektiğini bilemedim bu durum bende kafa karışıklığı yarattı.
Yaşadığım Muğla Fethiye de düğünlerde org çaldığını öğrendiğim 1 kişi ile görüşüp özel ders almak istediğimi belirttim oda "ben çalar gibi yapıyorum abi" dedi şaka gibi.
Ümit besen şarkıları hangi ritimde çalınır hangi sesler kullanılır bilmiyorum.
Akorları bilmiyorum. Nota bilgim yok.
Fakat aşağıdaki şarkıları hem çalıp hem söyleme konusunda oldukça hevesliyim.
Dostlar Sağolsun
Aşkının Anısına
Seni Unutmaya Ömrüm Yetermi
Tahta Masa
İşte Bu Bizim Hikayemiz
Bir iki parçayı çalmayı öğrensem geri kalanları kendim çözebilirim düşüncesindeyim.
Aslında dostlar-saolsun isimli introlu bir ritim olsa, içinde 4 adet de one touch ses olsa bide nasıl çalındığını öğrensem sanırım işi çözücem
Bu hususda bana ücretli/ücretsiz - uzaktan eğitim/skype yada bu forum konusu üzerinden vs bir şekilde yardımcı olabilirseniz çok memnun olurum.
Ayrıca bu konunun benim gibi hevesli arkadaşlara sizlerin sayesinde faydalı olacağına inanıyorum.
Saygılar.