Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Telefonunuzda Google Play Trakyamuzik.net uygulama alın.. https://play.google.com/store/apps/details?id=io.kodular.ecrinarif.Trakyamuzik
Normal
Cevap: Roland BK-5 OR satış fiyatı ile ilgili resmi açıklama !!!aleti fiyat/performans olarak değerlendirmek lazım.bunun içinde önce aleti incelemek lazım diye düşünüyorum dostlar.gördüğüm kadarıyla zuhal müzik bu model için oldukça ilgili.yeni kit ve sampleler emo ustadan olduğu için mutlaka önceki roland modallerine göre kalitelidir.burada önemli olan aleti kimin veya kimlerin işleyeceği.ritim desteği konusunda zuhal müzik kiminle anlaştı acaba?bilgi varmı?batuhan dövüncü ustayla görüştüklerini duydum ama sonuç konusunda bilgim yok.piyasaya hayırlı olur inşallah.90'lı yıllarda müziğe başlayan herkesin gönlünde roland yer etmiştir mutlaka.inşallah güzel bir alet olur alırız...
Cevap: Roland BK-5 OR satış fiyatı ile ilgili resmi açıklama !!!
aleti fiyat/performans olarak değerlendirmek lazım.bunun içinde önce aleti incelemek lazım diye düşünüyorum dostlar.gördüğüm kadarıyla zuhal müzik bu model için oldukça ilgili.yeni kit ve sampleler emo ustadan olduğu için mutlaka önceki roland modallerine göre kalitelidir.burada önemli olan aleti kimin veya kimlerin işleyeceği.ritim desteği konusunda zuhal müzik kiminle anlaştı acaba?bilgi varmı?batuhan dövüncü ustayla görüştüklerini duydum ama sonuç konusunda bilgim yok.piyasaya hayırlı olur inşallah.90'lı yıllarda müziğe başlayan herkesin gönlünde roland yer etmiştir mutlaka.inşallah güzel bir alet olur alırız...