Roland BK 5 OR Performans Sesleri Hk.

KARTAL7621

Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
Korg Pa 3 X
Arkadaşlar Bk 5 Or daki performans seslerini kullandığım zaman ritim kendiliğinden değişiyor. Bu konuda yardımcı olursanız sevinirim. Selamlar.

Cevap: Roland BK 5 OR Performans Sesleri Hk.

Ritim ses scala bütün ayarları yaptıktan sonra bunu bütün halinde kayıt etmek istiyorum. Bunu yapamıyorum...

Klavyedeki PERFORMANCE bölümüne kayıt ettiğim zaman sadece enstrüman ayarları geliyor, ritim ve scala yok...

USB'ye atayım diyorum,oraya kayıt yapıyorum, orada ritim'i alıyor ama scala yok yine.

Anlatabildim mi bilemiyorum ama bu konuda bende yardımlarınızı rica ediyorum.

Sorunu sayenizde çözdüm. Yardımlarınız için Teşekkürler.

Ritim ses scala bütün ayarları yaptıktan sonra bunu bütün halinde kayıt etmek istiyorum. Bunu yapamıyorum...

Klavyedeki PERFORMANCE bölümüne kayıt ettiğim zaman sadece enstrüman ayarları geliyor, ritim ve scala yok...

USB'ye atayım diyorum,oraya kayıt yapıyorum, orada ritim'i alıyor ama scala yok yine.

Anlatabildim mi bilemiyorum ama bu konuda bende yardımlarınızı rica ediyorum.

Merhaba,
Bu işlemi sadece performans bölümünde gerçekleştirebilirsiniz.
Menü+Performans Tutma bu bölümde Ritim OFF Gam Akordu ON konumda olacak.Bu durumda ritimiz sesteki koma kaydettiğiniz şekilde gelir.İyi günler.

Teşekkür ederim.

Merhaba,
Bu işlemi sadece performans bölümünde gerçekleştirebilirsiniz.
Menü+Performans Tutma bu bölümde Ritim OFF Gam Akordu ON konumda olacak.Bu durumda ritimiz sesteki koma kaydettiğiniz şekilde gelir.İyi günler.

SCALA'yı kaydedemedim dediğiniz gibi'de yaptım.Neyse sorun değik scala'yı manuel seçeriz şarkı değişimlerinde.