Roland Bk-5 or fikirleriniz

• Konbuyu başlatan veemre
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 42
  • Görünümler : 8K

veemre

5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
BK-5 OR
Arkadaşlar ufaklıktan beri kendi kendime uğraştığım bi org merakım var. bi türlü kısmet olup org alamadım casio nun tarihi eser tonebank mt-750 si var. Roland bk-5 or' yi bir kaç gündür inceliyorum olumsuz pek bi şeye rastlamadım ama siz üstatların ve kullanıcıların da yorumlarını almak istedim. Bi aksilik olmazsa haftasonu ankara zuhal müziğe bu işten anlayan biriyle incelemeye gidicem ve alıcam tabi sizin de yorumlarınızdan sonra. Teşekkürler...

Cevap: Roland Bk-5 or fikirleriniz

Vala çok met ediorlar bk5şi ama tabi sen beğenirmisin bilmem kardeş.

ben de yorumlardan öyle gördüm şimdiye kadar ama bi de kullananlardan öneri tavsiye alayım istedim.

Evet en iyisi kullananlardan al tavsiye bence.

ben duydugumu bilirim bana cok kalite geliyor sound u yani Yamaha nin kalitesine yakin bir kalitede sound u var ama herkes farkli sey arar klavyesinde siz ne tarz muzik yapacaksiniz onemli olan bu yani saglam bir alt yapi ses kalitesi sizin icin ne kadar onemli cevabi sizde ...
sonra neden pa serisi almadim diyecekseniz zarar edersiniz zira belli basli sesler ve ritimler var oyle ali set veli set vesaire yok bu alet icin ona gore ;)

kardeş bak acemi16 die bir kullanıcı bk5 satıyor 1 aylıkmış faturalıymış alcaksan onla irtibata geç. Şunuda bilmenizi isterim hiç bir çıkarım yoktur yeminle tanımam etmem o kişiyi ama maksat ikinizinde işi görülsün kardeş.Yardımlaşmak Güzel Şeydir...

hocam set filan anlamam daha yolun başındayız :D ufaklıktan biraz nota bilgisi biraz kulak var evde karıştıracam şimdilik. Düğün konser yapıcak değilim yani :D

hocam sağolun da ikinci el düşünmüyorum kredi kartına taksitle alıcam peşin alamam.

yani sen once biraz daha arastir cihazi aldiktan sonra bazi seylerin farkina vardinmi is isten gecer guzel bir arastirma yap acele etme bol bol dinle cihazlari hangisi kafana uyuyorsa onu alirsin ;)

epeydir bakınıyorum aslında da or700 v2 plus ikinci ellere bakarken piyasaya bk5 or çıktı biraz yerleşsin piyasaya üstatlar kullansın diye bekledim yani ikisi arasında tercih mantıklı gibi araştırmalarımın sonucu. Tabi ikinci el olması ve taksitli alamama durumu olunca bk5 or ye daha çok yaklaştım o yüzden sizlerden bilgi almak istedim