Roland BK-5 OR Fesuphanallah (Acemi Kaydı)

balasagun

5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
Roland BK-5 OR
Az önce yaptığım bir kayıt. Oldies ritmi üzerine fa diyez tuşuna koma vererek ve iki ayrı gitar tonunun yanında USB'den performans seslerinden zurna-A kullanarak yaptım. Yenice öğrenmeye başladığımdan tuş geçişlerinde yine tutuktum, birkaç yerde de elim ayağım dolaştı, farkedeceksiniz.
Aslında kaydı yapıp bilgisayarın başına koştuğumda "yasalhaydut" ve "esk_26_erhan" arkadaşlarımızın birbirinden nefis demolarıyla karşılaştım, zevkle dinledim. Şimdi o güzel demoların yanında bu acemi demosu olur mu diye tereddüt ettim ama, eksik gedik her ne olursa olsun olduğu gibi paylaşmaya karar verdim.
Bundan sonra, fırsat bulur da biraz daha klavyeme eğilebilirsem, mesafe katedip öyle paylaşmayı düşünüyorum. Kalın sağlıcakla.
FESUPHANALLAH.mp3

Cevap: Roland BK-5 OR Fesuphanallah (Acemi Kaydı)

10 Numara 5 Yıldız Hocam :)

valla hocam harıka olmus degısık sonuna kadar dınledım soft :) 4-4 oryantal le dene aynı sekılde ..basarılar dılıyorum

ilk önce oraya buraya özenipte birilerine yapıştırmaya çalışmadan sadece kendi tarzınızı ortaya koyduğunuz için teşekkür ederim... çalışmalarınızın devamını diliyorum... saygılar

demoyu dinlerken sanki 2 kişi dinliyomuşum gibi geldi.zurnayı acemi birisi,ama diğer soloları başkası çalıyor gibi geldi ...emeğinize sağlık

demoyu dinlerken sanki 2 kişi dinliyomuşum gibi geldi.zurnayı acemi birisi,ama diğer soloları başkası çalıyor gibi geldi ...emeğinize sağlık

Zurna hataları daha bir gösteriyordu, gitarlar ise daha doygun, derinlikli, ekolu olduğundan hataları tolere eden yapıda, fakat ikinci kısımın sonlarında gitar da olsa parmaklarımın dolaşmasına mani olamadım :)
Dinleyip değerlendirdiğiniz için teşekkür ederim.

Aynen...

Emeklerinize sağlık ..

10 Numara 5 Yıldız Hocam :)

valla hocam harıka olmus degısık sonuna kadar dınledım soft :) 4-4 oryantal le dene aynı sekılde ..basarılar dılıyorum

ilk önce oraya buraya özenipte birilerine yapıştırmaya çalışmadan sadece kendi tarzınızı ortaya koyduğunuz için teşekkür ederim... çalışmalarınızın devamını diliyorum... saygılar

Değerli görüşleriniz için teşekküler...