- Enst.
- yok
Telefonunuzda Google Play Trakyamuzik.net uygulama alın.. https://play.google.com/store/apps/details?id=io.kodular.ecrinarif.Trakyamuzik
sen iyisini yap kardeş burada iyi veya kötü yapmak değil amacımız roland bk-5 klavyeyi merak eden arkadaşlar için yaptık ama daha iyi olsun dıyorsa onuda yaparızakıcı değil.sesler kesik kesik geliyor.daha çalışmanız gerek.saygılar......
sen iyisini yap kardeş burada iyi veya kötü yapmak değil amacımız roland bk-5 klavyeyi merak eden arkadaşlar için yaptık ama daha iyi olsun dıyorsa onuda yaparız
ayrıca kımsın adı nedir onuda yazarsan seviniriz![]()
sen iyisini yap kardeş burada iyi veya kötü yapmak değil amacımız roland bk-5 klavyeyi merak eden arkadaşlar için yaptık ama daha iyi olsun dıyorsa onuda yaparız
ayrıca kımsın adı nedir onuda yazarsan seviniriz![]()
evet gercek bir tad vermissiniz ama keske alt desenlerde analog string yada choir seslerini beslme olarak kullansaydiniz daha da tad vercekmis ama memlekete gitttik geldik sayen de eyvallah ve ayrica usdatlarin dediklerine katiliyorum mademki buraya demo attin gelecek yorumlar hersey senin icin begenende begenmeyende eksik bulanda harika bulanda olur oyuzden ilimli cvp verirseniz daha uygun olur bence