Roland Bk-5 duraklama dönemindemiyiz...?

hknhllc

5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
Yok
haftalardır ses bankaları onay bekliyor sebebi nedir acaba...?

Cevap: duraklama dönemindemiyiz...?

Konuyu düzgün başlık ile açsanız daha dikkat çeker konu başlığını düzeltiyorum konu açarken önem gösterelim biraz

Cevap: Roland Bk-5 duraklama dönemindemiyiz...?

bu aralar ses yok rtım yazan ustatlardan hayırlısı bakalım,, sanırım omer bey kaldı sadece bk la ılgılenen ..

Abi öyle demeyin ritim işiyle ilgilenen adamlarında sosyal bir hayatı var her dahim ritim yazıp güncelleme yapacaklar deyilya ..zamanla yapar birşeyler

evet bende açacaktım bu konuyu; bu aralar özellikle mürhen ve serkan üstadlardan hiç ses çıkmıyor.Ömerx üstad yine buralarda.Bilmediğimiz bir durum mu var acaba????

roland yeni bir arranger çıkarıyor bütün hazırlıklar bu yönde bk5 için çalışmalar bu kadar bundan sonrası kullanıcıya kalmış.

bk 5 or ile ilgili roland türkiye güncelleme olacağını belirtmişti oktav ve ritim yazma menüsü ile ilgili. bence bu güncelleme bekleniyor olabilir.
roland ın 21 ocakta açıklayacağı klavye bk5 tarzında olmayacak bunu biliyorum.

Bk-5 için çalışmalar bitmedi Roland Türkiye gerekli açıklamayı facebook sayfasından bugün yaptı.

İşte o açıklama :

"Merhabalar, daha önce Roland Türkiye olarak açıkladığımız ve Ocak ayı içerisinde sizlere ücretsiz sunacağımızı bidirdiğimiz update dosyası şu anda beta olarak test aşamasındadır.Bunun haricinde bu update dosyasına sizlere küçük bir sürpriz de eklemek istedik ve bunun için biraz daha beklememiz gerekiyor.Roland Japonya'dan final hali gelir gelmez sizlere sunacağız. "

Bk-5 için çalışmalar bitmedi Roland Türkiye gerekli açıklamayı facebook sayfasından bugün yaptı.

İşte o açıklama :

"Merhabalar, daha önce Roland Türkiye olarak açıkladığımız ve Ocak ayı içerisinde sizlere ücretsiz sunacağımızı bidirdiğimiz update dosyası şu anda beta olarak test aşamasındadır.Bunun haricinde bu update dosyasına sizlere küçük bir sürpriz de eklemek istedik ve bunun için biraz daha beklememiz gerekiyor.Roland Japonya'dan final hali gelir gelmez sizlere sunacağız. "

roland türkiye nin küçük süpriz olarak bahsettiği olay edi zurna olmasın sakin :)
malum türkiye de bir orgda edi zurna yok sa vay haline :)