keşanlı mustafa Allah rahmet eylesin 5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz Özel Üye Katılım 2 Mar 2007 Mesajlar 1 Tepkime puanı 25 Puanları 0 Konum istanbul Enst. Yamaha Genos 1 Kas 2012 #1 Ne zamandan beri kayıt yapmıyordum. Ritim real time çalınmıştır. Ekli dosyalar ROCK TARZI OYUN HAVASI.mp3 1.5 MB · Görünümler: 369
H halit-hoca Vip Üye 5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz Özel Üye Katılım 21 Ocak 2010 Mesajlar 227 Tepkime puanı 1 Puanları 0 Yaş 71 Konum Fethiye Enst. Roland G 70 1 Kas 2012 #2 Cevap: Rock Tarzı Oyun Havası-keşanlı mustafa he he helal sana ...TRAKYA aylemisin JAMES LAST 'ı ....bravo...ritm mütiş....
Cevap: Rock Tarzı Oyun Havası-keşanlı mustafa he he helal sana ...TRAKYA aylemisin JAMES LAST 'ı ....bravo...ritm mütiş....
T twona77 Genel Moderator Moderator Vip Üye 5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz Özel Üye Katılım 21 Ocak 2010 Mesajlar 612 Tepkime puanı 0 Puanları 16 Yaş 47 Konum Bolu Enst. Yamaha S970 + Yamaha A2000+Emo 1 Kas 2012 #3 Cevap: Rock Tarzı Oyun Havası-keşanlı mustafa Mustafa abi bu ritim pa 3x factory ritimi mi? Eğeer öyle ise ritimin ismi nedir?
Cevap: Rock Tarzı Oyun Havası-keşanlı mustafa Mustafa abi bu ritim pa 3x factory ritimi mi? Eğeer öyle ise ritimin ismi nedir?
DreamSongs **Müzik** Yönetici Administrator Vip Üye 5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz Özel Üye Katılım 14 Tem 2008 Mesajlar 1,795 Tepkime puanı 8 Puanları 0 Konum Ankara Enst. Yamaha,Roland,Epiphone Gitar 1 Kas 2012 #4 Cevap: Rock Tarzı Oyun Havası-keşanlı mustafa Özledik demolarını yalnız lütfen tarzın olsun abi Seler çok hoş bateri atakları özellikle dikkatimi çekti.
Cevap: Rock Tarzı Oyun Havası-keşanlı mustafa Özledik demolarını yalnız lütfen tarzın olsun abi Seler çok hoş bateri atakları özellikle dikkatimi çekti.
uzman1972 Vip Üye 5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz Özel Üye Katılım 31 Ocak 2012 Mesajlar 1,090 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 52 Konum BURSA Enst. FERRARİ PA3X ce ex usb 1 Kas 2012 #5 Cevap: Rock Tarzı Oyun Havası-keşanlı mustafa çok renkli ve çok güzel olmuş abim,ellerine sağlık...
keşanlı mustafa Allah rahmet eylesin 5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz Özel Üye Katılım 2 Mar 2007 Mesajlar 1 Tepkime puanı 25 Puanları 0 Konum istanbul Enst. Yamaha Genos 1 Kas 2012 #6 Cevap: Rock Tarzı Oyun Havası-keşanlı mustafa twona77' Alıntı: Mustafa abi bu ritim pa 3x factory ritimi mi? Eğeer öyle ise ritimin ismi nedir? Genişletmek için tıkla ... Değil. Azerbeycandan buldum. Size uyarsa eklerim buraya....
Cevap: Rock Tarzı Oyun Havası-keşanlı mustafa twona77' Alıntı: Mustafa abi bu ritim pa 3x factory ritimi mi? Eğeer öyle ise ritimin ismi nedir? Genişletmek için tıkla ... Değil. Azerbeycandan buldum. Size uyarsa eklerim buraya....