Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Telefonunuzda Google Play Trakyamuzik.net uygulama alın.. https://play.google.com/store/apps/details?id=io.kodular.ecrinarif.Trakyamuzik
Normal
Cevap: ritmi değiştirdiğim zaman şarkı sözü kayboluyoradmin bey org-pa800sitenin araştırdığım bölümde sadece şarkı nasıl kopyalanır ekraranda nasıl görünür onu anlatmışlarben o işlem leri zaten biliyorm benim sıkıntımritmi değiştirdiğim zaman şarkı sözü kayboluyor veya şarkı sözünü değiştirdiğimde ritim değişiyor kısaca editleme işini nasıl yapa bilir.yani bütün şarkıları tek tek mi editliycem onu öğrenmek istiyorum..yani şarkının karakterine göre ritim-ritmin hızı-vs. gibieğer tek tek editleyceksem bohu yedimilgi gösteren mod ve üye dostlara şimdiden teşekkürler
Cevap: ritmi değiştirdiğim zaman şarkı sözü kayboluyor
admin bey org-pa800
sitenin araştırdığım bölümde sadece şarkı nasıl kopyalanır ekraranda nasıl görünür onu anlatmışlar
ben o işlem leri zaten biliyorm benim sıkıntım
ritmi değiştirdiğim zaman şarkı sözü kayboluyor veya şarkı sözünü değiştirdiğimde ritim değişiyor kısaca editleme işini nasıl yapa bilir.
yani bütün şarkıları tek tek mi editliycem onu öğrenmek istiyorum..
yani şarkının karakterine göre ritim-ritmin hızı-vs. gibi
eğer tek tek editleyceksem bohu yedim
ilgi gösteren mod ve üye dostlara şimdiden teşekkürler