Telefonunuzda Google Play Trakyamuzik.net uygulama alın.. https://play.google.com/store/apps/details?id=io.kodular.ecrinarif.Trakyamuzik
Değerli kardeşim aldığın kllavyeyi netten baktığımda üzerinde türk ritimlrinin bulunmadığını gördüm.Bu klavyede yabancı ülke ağırlıklı bir klavye.Klavye diyorum ama çok kullanışlı bişey gibi gelmedi akor parmak çalışması için eh işte diyebilirim.Fakat bununla çok fazla türk ezgilerini yapma şansın yok ama başlangıç olarak örneğin 2/4 ritimlere disco (kasap havası) slow şarkılara beat(dans şarkıları) 4/3 şarkılara wals (duydumki unutmuşsun.istanbul sokakları) gibi örnek verilebilir.Parmak çalışması yapılabilir.Parmak çalışması ve ritimler hakkında youtube kanallarında çok videolar var.Biryolun başındasın ama çok iyi bir yolun başındasın.Yürümeyi öğren sonra koşmayı sonra zıplamayı en son uçarak gideceksin.Sana başarılar..
Üstadım çok teşekkür ederimDeğerli kardeşim aldığın kllavyeyi netten baktığımda üzerinde türk ritimlrinin bulunmadığını gördüm.Bu klavyede yabancı ülke ağırlıklı bir klavye.Klavye diyorum ama çok kullanışlı bişey gibi gelmedi akor parmak çalışması için eh işte diyebilirim.Fakat bununla çok fazla türk ezgilerini yapma şansın yok ama başlangıç olarak örneğin 2/4 ritimlere disco (kasap havası) slow şarkılara beat(dans şarkıları) 4/3 şarkılara wals (duydumki unutmuşsun.istanbul sokakları) gibi örnek verilebilir.Parmak çalışması yapılabilir.Parmak çalışması ve ritimler hakkında youtube kanallarında çok videolar var.Biryolun başındasın ama çok iyi bir yolun başındasın.Yürümeyi öğren sonra koşmayı sonra zıplamayı en son uçarak gideceksin.Sana başarılar..
Üstad bu klavyeyi yaklaşık 30 küsür sene önce dedem almıştı.Sandıkdan çıkarttım.Üstadım çok teşekkür ederim