Ritimlere 4 ses atama yardım

barisbaris1

Özel Üye
Enst.
A2000+Emo
Arkadaşlar bu işi beceremedim bir türlü ritme kayıtlı 4 sesi değiştiremedim nasıl yapacağız acaba?

Cevap: Ritimlere 4 ses atama yardım

Kullandgn orgu yazarsan yardmci olruz

Kardeşim one touch sıkıntılı. Bende atamayı beceremedim. Ama versiyon 1.04 ile numarik butonu aktif hale getirildi. 1 den 8 e kadar sınırsız one touch geldi. Bence en sık kullandığın sesleri bir araya getir öyle çal. Daha mantıklı.

arkadaşlar one touch 4 ses atama çok basit mürhen sarmacının videolarını izle orada kolayca anlatılıyor yinede ben kısaca bahsedeyim hangi ritime 4 ses atamak istiyorsan yapılacak 1.adım ritmin seçilmesi ve ritme de 1-1,
2-2,3-3,4-4 olarak atayacaksan önce atayacağın sesi seç varyasyon 1 getir şimdi one touch tuşuna uzunca bas
ekranda 4 kutucuk göreceksin devir tekerleği ile 1 nolu kutuğun üzerine gel ve write tuşuna bas seçtiğin ses 1 nolu varyasyona da atılmış oldu sonra 2.adım 2. sesi belirle 2.varyasyonu seç ritimde yine one touch tuşuna basılı tut devir tekerleği ile 2 nolu kutucuğa gel write tuşuna bas sonra 3 ve 4 de aynı işlemeri uygula işte san 4 ses atama
ben şu ana kadar yayınlanan ritimlerden olmayan yada beğenmediğim sesleri yenileri ile bu sayede değiştirdim kolay gelsin