ritimler ne zaman yayınlanacak

virtioz71

Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
Roland BK-5OR
ritimler on numara emeğe sağlık. ritimlerin yayınlanmasını sabırsızlıkla bekliyorum.....

Cevap: ritimler ne zaman yayınlanacak

artık yayınlansa diyorum ;)

Roland Türkiye yeter çatladık :)

Roland Türkiye yeter çatladık :)

Siz vallahi şanslısınız..Çatlamak üzeresiniz :) Ya ben ve benim gibi korg kullanıcıları ne yapsın arkadaşım biz yarıldık resmen :D Korg Türkiye bir gün klavyem için bir ritim yayınlasın vallahi o gün kalpten giderim :D :D ...Dediğim gibi sizler şanslısınız.Saygılarımla

bk5 e verılen desteğın yarısı gw8 e verılseydı efsane olmaya adaydı.Ney yazıkki ticarete kurban gıttı.gw8 deki ses kalıtesı fıyatına gore muazzam mp3 karaoke de cabası

yahu 2 hafta oldu artık yayımlasak bekleye bekleye bir hal olduk :D

yahu 2 hafta oldu artık yayımlasak bekleye bekleye bir hal olduk :D
Sn.Cemmec Ömer Narin yeni ritimlerinden 6 adedini zaten birkaç gün önce yayınlamaya başladık. Bu ritimleri Roland Türkiye / BK-5 OR sitesinden indirebilirsiniz...
Teşekkürler...

Biliyorum onları indirdik zaten biz asıl Ömer beyin ilk yayımladığı introlu rtimler vardı hatta videosunda bu rtimleri intro ile tanıtmıştı ayrıca mühren beyinde şarkılar seni söyler isimli rtiminide bekliyoruz... aslında sizlerde yoğunsunuz biliyoruz ama ne yapalım siz alıştırdınız bir kere eee müşteri memnuniyeti ;) ellerinize sağlık

@retyum; "bk5 e verılen desteğın yarısı gw8 e verılseydı efsane olmaya adaydı.Ney yazıkki ticarete kurban gıttı.gw8 deki ses kalıtesı fıyatına gore muazzam mp3 karaoke de cabası" gw8 e yaklaşık 300 adet ritimi kendim yazdım. gw8 efsane olmaya aday bir klavye değildir. fantom ve kendinden önceki aletlerin ses ve davullarının düşük kaliteli pcmlerini içeren bir klavyedir. en büyük örneği, ritimlerimde en çok kullanılan oriental 3 isimli kitin, bi önceki model olan exr46 dan kalite olarakçok fazla derecede düşük olmasıdır. bilmeden etmeden saygısızca yapılan yorumlar sadece bu işi yapan insanları küstürür ve kızdırır. saygılarımla.

Delüxe üyelik Yapın sizinde olsun.. (Sunucu Ödemeleri için katkınız olsun)

Son kaynaklar

İyiki Doğdunuz :)

Geri