Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Telefonunuzda Google Play Trakyamuzik.net uygulama alın.. https://play.google.com/store/apps/details?id=io.kodular.ecrinarif.Trakyamuzik
Normal
Cevap: ritim yazma hakkında bir soruZamanlama hatalarından bahsediyorsanız quantize fonksiyonu ile giderebilirsiniz.Doğru ayarı yapmanız önemli. Kick ve hihat gibi genelde rutin giden vuruşlar için kullanışlı ama bir darbuka için istemediğiniz vuruşlarıda ayarladığınız noktaya çekeceği için sonuç iyi olmayabilir. Pa80 tam hatırlamıyorum ama bazı cihazlarda detaylı olarak ayarlar var bu konuda, ritmin şu kısmına ve şu sese uygula gibi. Sadece bir veya iki nota zamanı yanlışsa event edittende ayarlayabilirsiniz, daha fazlaysa özellikle uzun mezurlu ritimlerde biraz sıkıntılı olabilir.
Cevap: ritim yazma hakkında bir soru
Zamanlama hatalarından bahsediyorsanız quantize fonksiyonu ile giderebilirsiniz.Doğru ayarı yapmanız önemli. Kick ve hihat gibi genelde rutin giden vuruşlar için kullanışlı ama bir darbuka için istemediğiniz vuruşlarıda ayarladığınız noktaya çekeceği için sonuç iyi olmayabilir. Pa80 tam hatırlamıyorum ama bazı cihazlarda detaylı olarak ayarlar var bu konuda, ritmin şu kısmına ve şu sese uygula gibi. Sadece bir veya iki nota zamanı yanlışsa event edittende ayarlayabilirsiniz, daha fazlaysa özellikle uzun mezurlu ritimlerde biraz sıkıntılı olabilir.