Ritim convert etmek!!!!'set yüklemek

26mustafa26

5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
korg pa80
Hayırlı günler efendim benim elimde özel pa80 seti var ben bu seti kopyaladım full alt yapılarıyla birlikte orgda hiç birsey bırakmadım kopyaladım orgun kartınıda kopyaladım backuplarınıda aldïm toplam 11 card data sı var backupları aldım tamamen Ben bunların hepsini yeni aldığım orguma yüklemek istiyorum Nasıl yapabilirim çevirmeleri Convert işlemlerini bilgisayar üzerinden değil org üzerinden yapsam bu çevirmeleri ya da hangisiyle daha sağlıklı olur lütfen söyler misiniz yeni aldığım klavye mi yüklemek istiyorum ama bir türlü yapamadım yeni aldığım klavye korg pa600qt yardımcı olursanız sevinirim herkese iyi akşamlar dilerim:)

Cevap: Ritim convert etmek!!!!'set yüklemek

Seti yani ses ritim drumkit, performance bunları direkt disk modu load kısmından yüklersin bunda sorun yok. Ama türk sample ları kartta yüklü olduğu için türk enstrümanlar çalışmaz. Yani karttaki sample lar pa80 üzerinde hd ye kmp olarak çıkarılmalı (export edilmeli) öncelikle. Bunlar yapıldıktan sonra diğer bir problem, bildiğim kadarıyla pa600 e direkt kmp veya wav yüklenmiyor, sadece hazır korg setlerinden sample alabiliyor. (yeni bir sürümle bu özellik getirilmiş sanırım ama bu sürüm resmi değil ve stabil çalışmıyormuş) Yani pa3x veya pa800 gibi bir cihazda bu kmpleri ilgili seslere tekrar tanıtıp set haline getirilmeli ve son olarak usb ile pa600 e yüklenmeli.

Seti yani ses ritim drumkit, performance bunları direkt disk modu load kısmından yüklersin bunda sorun yok. Ama türk sample ları kartta yüklü olduğu için türk enstrümanlar çalışmaz. Yani karttaki sample lar pa80 üzerinde hd ye kmp olarak çıkarılmalı (export edilmeli) öncelikle. Bunlar yapıldıktan sonra diğer bir problem, bildiğim kadarıyla pa600 e direkt kmp veya wav yüklenmiyor, sadece hazır korg setlerinden sample alabiliyor. (yeni bir sürümle bu özellik getirilmiş sanırım ama bu sürüm resmi değil ve stabil çalışmıyormuş) Yani pa3x veya pa800 gibi bir cihazda bu kmpleri ilgili seslere tekrar tanıtıp set haline getirilmeli ve son olarak usb ile pa600 e yüklenmeli.

Elimde pa80 yok malesef başka yolu yokmu kmp alma için ben normal card dataları aldım backupları aldım yanı kartın içindekileri aldım ayrıca pa600 qt kmp fln okuyor hersey atılıyor o dediniz yazılım yüklü ve sorunsuz çalışıyor şimdi ne yapcaz baska yolu yokmu :(:eek:

Backup ın içinde hangi dosyalar vardı?

Dat dosyaları olması lazım, .dat uzantısını açacak bir program yok.

pa 80 convert prg ile pa 1x setine çevirebilirsin.. işletim sitemin 32 bit w7 olması gerek
seti 600 direk yükle çogu kit adreslemesi tutmayabilir bunu kendin adreslemen lazım ...
tek tek setin içinden dk alma şansın yok kapalı kit oldugu için boş gelir bunu alman için pa 1x olması gerek oda uzun karışık bir olay..

pa 80 convert prg ile pa 1x setine çevirebilirsin.. işletim sitemin 32 bit w7 olması gerek
seti 600 direk yükle çogu kit adreslemesi tutmayabilir bunu kendin adreslemen lazım ...
tek tek setin içinden dk alma şansın yok kapalı kit oldugu için boş gelir bunu alman için pa 1x olması gerek oda uzun karışık bir olay..

Buraya attım backupları çevirme işinden pek anlamıyorum yardımcı olursanız sevinirim efendim :)

Link: https://yadi.sk/d/oSPAhM6A35nvee