Rica Etsem Yardımcı Olabilirmisiniz.

• Konbuyu başlatan dj.onur
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 7
  • Görünümler : 2K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

dj.onur

5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Enst.
Yok
Ya Bu Parçayı Arkadasım Calmıstı Fakat Arkadasım Askere Gidince Yarım Kaldı Bu Parcayı Calabılen Varmı Beatını Yapabılecek Varmı Acaba Yardımcı Olabilirmisiniz. :eek:

Ekli dosyalar

• Onur Karaca Sevdiğim.mp3
    1 MB · Görünümler: 303
Cevap: Rica Etsem Yardımcı Olabilirmisiniz.

kimin sarkisi bu????

Sözler Bana Ait Fakat Ritim Ve Beat Devamı OLmadıgı İçin Devamını Getiremedim Eger Yardımcı Olursanız Çok Sevinirim Kimsenin De Şarkısı Deyil :)

roland klavyenin beatlarına benziyor bi tane roland org bul buna yakın ritmi bulabilriisn

Roland g-600 E40 -Roland A-800 Roland JUNO-DI Roland BK-5 ORG Denediğim Klavyeler Fakat Bulamadım :-(

güzel kardeşim çalışmanı nasıl yaptın nasıl yarım kaldı çok merak ettim ritimi nereden buldun klavyemiydi yoksa batarimi kullandın bilmek gerekki ona göre yardımcı olalım.

E86 ya bak bakalim ama tamda bilmiyorum

Şimdi, konuşunca "bu DreamSongs ta amma muhalif" oluyoruz.

Kardeşim kullanıcı adında "DJ" ünvanı var. Şu beat'i 20 mb lık Virtual Dj ile bile yaparsın. Kaldıki gönderdiğin kayıt o kadar kötü ki sana yardımcı olabilmemiz için bir "DJ" olarak bizlere gönderebildiğin kayıt bu mu? Yok, "ben dj değilim" diyorsan profesyonel bir müzik anlayışı olan bu sitede niçin kullanıcı isminin başında DJ ünvanı var? Biraz izan yahu! Bir tane 8 beat ritmi bizlere yaptırmak istiyorsun insan utanır...

Bu gereksiz konuyu kilitliyorum ...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Delüxe üyelik Yapın sizinde olsun.. (Sunucu Ödemeleri için katkınız olsun)

Son kaynaklar

İyiki Doğdunuz :)

Geri