Ribbon nedir?

• Konbuyu başlatan rafael
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 5
  • Görünümler : 4K

rafael

Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
xd9
Arkadaşalar pa3x i aldığımızda yanında ribbonda veriyolarmış Daha önce hiç korg kullanmadım. Ribbon nedir acaba ne işe yarar yani.

Cevap: Ribbon nedir?

Kurdeleye sarıp veriyorlar herhalde Pa3x i ... :D Ribbon dediği o olabilir..:D

rıbon verılmıyo aletın ustunde opsıyonel olarak sunuluyo rıbonda bı nevı brehtkontrol gıbıbı yanı ezme vede susleme yapmaya yarıyo

pitch bend ile aynı işlevi yapmakta desek anlaşılırmı :D :D örnk atıyorum klasik gitar çalıyosun ribbon da elini sağa sola kaydırdığında arpej flan yapıo ayarlamana bağlı çok fonksiyonel ;)

Arkadaşlar saolun bilgiler için. Neyse almak nasip olursa daha iyi anlarız ne olduğunu. Ben pa3x hakkındaki bi yorumda ribbonda yanında diye bi yazı gördüm. Dedim ne bu acaba. Hatta açık söyliyim aklımdan biara acaba ritimboks gibi bişeymi diyede geçti.

rıbon verılmıyo aletın ustunde opsıyonel olarak sunuluyo rıbonda bı nevı brehtkontrol gıbıbı yanı ezme vede susleme yapmaya yarıyo

kardes aletin ustunde OPSIYONEL yani turkcesiyle (ISTEGE BAGLI) olarak gelmiyor. Istege bagli dersen istemiyene ribbonsuz pa3x uretmiyorlar. Yani butun pa3x'ler ribbon ile geliyor. Ayrica opsiyonel diye turkce bi kelime yok, kendini kasmana da gerek yok, istege bagli desen yeterli..