Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Telefonunuzda Google Play Trakyamuzik.net uygulama alın.. https://play.google.com/store/apps/details?id=io.kodular.ecrinarif.Trakyamuzik
Normal
Cevap: rezalet uluorta esrar içen çalgıcı takımıaynen katılıyorum size bu müzisyen diye geçinen insanlar içki ve esrar olmadan sanatını içra edemiyorsa zaten müzisyen değil ancak ayyaş veya keş olabilir dediğiniz üere biz klevye çalarken bacak baca üstüne bile atmıyoruz sigara içmek için bile 5 dk molayı değerlendiriyoruz 25 yıldır çalarım hiç bir zaman içkili sahneye çıkmadım ki zaten içmem ve içmeden sahneye çıkamıyan insanları da her zaman kınamışımdır işini yap daha sonra nerde ne içeceksen iç ona karışan yok orası onun keyfidir ama sahne terbiyesi artık kalmamış yanıma gelen sazcılar genelde alkollu oluyor artık sizin ve bizim gibi sahne adabını dikkate alan müzisyenler malesef azaldı arkadaşım
Cevap: rezalet uluorta esrar içen çalgıcı takımı
aynen katılıyorum size bu müzisyen diye geçinen insanlar içki ve esrar olmadan sanatını içra edemiyorsa zaten müzisyen değil ancak ayyaş veya keş olabilir dediğiniz üere biz klevye çalarken bacak baca üstüne bile atmıyoruz sigara içmek için bile 5 dk molayı değerlendiriyoruz 25 yıldır çalarım hiç bir zaman içkili sahneye çıkmadım ki zaten içmem ve içmeden sahneye çıkamıyan insanları da her zaman kınamışımdır işini yap daha sonra nerde ne içeceksen iç ona karışan yok orası onun keyfidir ama sahne terbiyesi artık kalmamış yanıma gelen sazcılar genelde alkollu oluyor artık sizin ve bizim gibi sahne adabını dikkate alan müzisyenler malesef azaldı arkadaşım