Record (ritim edit) pa80

Cevap: Record (ritim edit) pa80

Hocam burda diskete kaydedip sonra banka atin demissiniz.. Ritimi editledikten sonra diskete sonrada disketten bankamı atayim bu sekilde olurmu?

STLY İSİM DEĞİŞTİRME
Mevcut bir ritmin ismini şu şekilde diğiştire biliriz.
Ritim seç > Record > Current Stly > Record > Durum > tempo value düğmesi ile isim değiştir (Burada yanıp sönen karaktere tempo tekeri ile teker teker hafr yerleştirekek ismi oluşturman lazım) ve biralt satıra in tempo value düğmesi ile üzerine kopyalayacağın ritmi bul ve işaretle > enter/yes
Orgun fabrika ayarlarına ayrılmış bölümün ise bank kısımlarını önce riskete atarak isim değiştirebilir sonrada stly on’u off yaparak tekrardan disketten ilgili bölüme atabilirsin.

(Burada yanıp sönen karaktere tempo tekeri ile teker teker harf yerleştirerek ismi oluşturman lazım)

(Burada yanıp sönen karaktere tempo tekeri ile teker teker harf yerleştirerek ismi oluşturman lazım)

Eğer aynı yerdeki mevcut ritmi değiştirecek ve aynı yerinde kalmasını istiyorsan seçilen rtim parametresi ne ise hedef parametrelerini aynı yap

Halen yapamadim gerekli islemleri yaptim ama sonuç alamadim bu kadsar zor olmamali.. Ritimi halen banka kaydedemedim

Ekli dosyalar

• 1455541254384-2027532760.jpg
    1455541254384-2027532760.jpg
    186.1 KB · Görünümler: 230
  • 1455541304542-959493328.jpg
    1455541304542-959493328.jpg
    193.3 KB · Görünümler: 276

Ilgili parametreninde %100 acik oldugundan eminim cunku hdd den ritim atabiliyor banklara ama ritim düzenlemede bank 2 de sectigim ritim duzenlemeden sonra bank 2 de yine kendi üstüne bir türlü kayit edemedim

Sorun çözülmedi güncell..

bu problemi bende yaşadım ama malesef çözümünü bulamadım. herkes on/off yap diye bahsediyor ama olmuyor öyle. editlediğin ritmi illaki user e yer gösteriyor. ben bulamamıştım çözümünü ve klavyeyi sattım. yeni nesil cihaz aldım istediğin ritmi düzenle istediğin yere koy ama pa80 de bu senin istediğini bende yapamadım. hatta video çektim bununla ilgili videoda da bu konudan bahsettim.

https://www.youtube.com/watch?v=hyh85Q5ljnY

bu problemi bende yaşadım ama malesef çözümünü bulamadım. herkes on/off yap diye bahsediyor ama olmuyor öyle. editlediğin ritmi illaki user e yer gösteriyor. ben bulamamıştım çözümünü ve klavyeyi sattım. yeni nesil cihaz aldım istediğin ritmi düzenle istediğin yere koy ama pa80 de bu senin istediğini bende yapamadım. hatta video çektim bununla ilgili videoda da bu konudan bahsettim.

https://www.youtube.com/watch?v=hyh85Q5ljnY

Anladimki artik usere disinda kayit yapmiyor.. Senin videoda cok faudali olmuş ritim editleme konusunda.. Benim şöyle diyorum.. Ozamn mademki user disina kayt vermiyor önce userin yeredigini alayim hdd ye orgum harddiskli benim, sonra editliyim ritimleri usere kaydetsin bidaha userden aliyim yedek ve düzenlediyim ritimleri hdd den banklara atayım.. Sonra orjinal useride geri hddden atarim.. Bunu nasil yapabilirim ? :)