Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Telefonunuzda Google Play Trakyamuzik.net uygulama alın.. https://play.google.com/store/apps/details?id=io.kodular.ecrinarif.Trakyamuzik
Normal
Arkadaslar merhaba,Kafamda bazi sorulara cevap ariyorum: PSR S770 u cok begendim almak istiyorum1-Yeni PSR S770 fiyati cok uygun geldi, soudlar styler de guzel fakat, henuz set yok dediler,varmi? 2- PSR S750 veya daha önceki modeller icin yazilmis setleri okumaz mi bu alet?3-Tyros 2-3-4 arasinda cok fark yoksa kullanilmis Tyros mu alayim?? set cok cunku ona?4.Korg daki gibi setin icinde yer degistirme(baska yere tasima)/duzenleme/performans editleme yapiliyomu?Cevap/lar icin simdiden tesekkur
Arkadaslar merhaba,
Kafamda bazi sorulara cevap ariyorum: PSR S770 u cok begendim almak istiyorum
1-Yeni PSR S770 fiyati cok uygun geldi, soudlar styler de guzel fakat, henuz set yok dediler,varmi?
2- PSR S750 veya daha önceki modeller icin yazilmis setleri okumaz mi bu alet?
3-Tyros 2-3-4 arasinda cok fark yoksa kullanilmis Tyros mu alayim?? set cok cunku ona?
4.Korg daki gibi setin icinde yer degistirme(baska yere tasima)/duzenleme/performans editleme yapiliyomu?
Cevap/lar icin simdiden tesekkur