Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Telefonunuzda Google Play Trakyamuzik.net uygulama alın.. https://play.google.com/store/apps/details?id=io.kodular.ecrinarif.Trakyamuzik
Normal
Cevap: PSR-S650 Hakkında Soru (Akompanya)Yok üstadım olmuyor o şekilde. ACMP aktif olsa da olmasa da bir türlü olmuyor. Mecburen elimi basılı tutmak zorunda kalıyorum elimi çektiğimde ses kesiliyor. Roland'dan bildiğim kadarı ile özelliğin adı "Split Hold" idi. Yani Ayrılmış tuşlarda bekle seçeneği olarak vardı. Sanırsam PSR S650'de yok. Çokta önemli birşey değil benim için ama yine de olmaması büyük bir eksiklik sayılmaz. Anca bağlama + org kullananlara belkide dem için gerekli olabilir Bende bağlama kullanmadığım için problem yok.
Cevap: PSR-S650 Hakkında Soru (Akompanya)
Yok üstadım olmuyor o şekilde. ACMP aktif olsa da olmasa da bir türlü olmuyor. Mecburen elimi basılı tutmak zorunda kalıyorum elimi çektiğimde ses kesiliyor. Roland'dan bildiğim kadarı ile özelliğin adı "Split Hold" idi. Yani Ayrılmış tuşlarda bekle seçeneği olarak vardı. Sanırsam PSR S650'de yok. Çokta önemli birşey değil benim için ama yine de olmaması büyük bir eksiklik sayılmaz. Anca bağlama + org kullananlara belkide dem için gerekli olabilir Bende bağlama kullanmadığım için problem yok.