Psr or700tr v2 Plus Yeni Hucüm Kayıtlar

• Konbuyu başlatan BaTuH
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 27
  • Görünümler : 10K

BaTuH

**Müzik**
Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
Yamaha Keyboards
Tüm Arkadaşlara Hayırlı Olsun Projemizi bitirdik sayılır :) ve bunun sevinciyle beraberr,
Türkiye'nin ilk dört dörtlük bitmiş v2 Plus sahibi olarak sizlerle bu hucüm kayıtlarımı paylaşmak istedim..
Yorumlarınızı Bekliyorum!.. :rolleyes:

9-8 Şugar Gordel Demo

Ibiza 2011 - Pop Demo

Vahde Demo

Cevap: Psr or700tr v2 Plus Yeni Hucüm Kayıtlar

güzel çalışmalar...

Dğerli batuh kardeşim demolarin çok hoş güzel çalişma olmuş eline sağlik bu arada yamaha kullanan arkadaşlara hayirli olsun iyi çalişmalar...

Batuh bey demolarin hepsi dört dörtlük hele ki yaylilar mükemmel ötesi.elektro seslerindende hiç bir kuşkum yok çünkü tyros 3 başliği altinda dinlemiştim başarilarinizin devamini dilerim

Her şey çok güzel.Ellerinize sağlık.

çalışmadaki abilerimiz kaç ritim olcak ve insan sesleri ver mı yeni? çalışma için teşekkür ederim

Ellerinize sağlık üstadım.Çalışmalar gerçekten çok güzel olmuş.

batuh kardeşim elinize emeğinize sağlık.bir sorum olacak.9.8 lik demodaki sesler v2 plus ta yeni yapılan orijinal seslermi acaba yani bu sesler birebir orga v2 plus çip taktırdığımızda olacakmı?

batuh kardeşim elinize emeğinize sağlık.bir sorum olacak.9.8 lik demodaki sesler v2 plus ta yeni yapılan orijinal seslermi acaba yani bu sesler birebir orga v2 plus çip taktırdığımızda olacakmı?

Evet taktırdığınız vakit olacaktır.. Bunun sonrasında registration olarak paylaşımlar yapacağız