Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Telefonunuzda Google Play Trakyamuzik.net uygulama alın.. https://play.google.com/store/apps/details?id=io.kodular.ecrinarif.Trakyamuzik
Normal
bak salim kardeşim benim yazdıklarımı birilerine karşı inatmı diye yanıtlamışsın.göstermiş oldugun çabanın farkındayım ve her zaman takdir etmişimdir.ben birçok kişi ses editlemeyi maalesef bilmiyor dediğim türkiyede org kullanıcılarının yüzde 85 inin durumunu söyledim.ben ses editlemeyide biliyorum ritm yazmayıda.sample sesleri klavyeye dizmeyide vs.vs.benim kimseye kasıtlı bir kelime kullanmaya hakkımda yok.kaldıki senin ne kadar emek verdiğini bile bile sana kasıt olsun diye birşeyler yazmayı aklımdan bile geçirmem.ayrıca beni eski formlardan mutlaka tanırsın eski nick im''batman''.bazı kişiler gibi marka saplantımda yok korg pa800 üm vardı maddi durumdan sattım 2 gün önce evren onurgil in or700 tr sini ben aldım.yani sana söylemek istediğim herşeyi üstüne alınma.yazdıklarım bence gayet mantıklı.çok kişi tanıyorum yıllardır pa80 ile düğün çalan fakat kendisine ait editlediği bir ses bile olmayan.
bak salim kardeşim benim yazdıklarımı birilerine karşı inatmı diye yanıtlamışsın.göstermiş oldugun çabanın farkındayım ve her zaman takdir etmişimdir.ben birçok kişi ses editlemeyi maalesef bilmiyor dediğim türkiyede org kullanıcılarının yüzde 85 inin durumunu söyledim.ben ses editlemeyide biliyorum ritm yazmayıda.sample sesleri klavyeye dizmeyide vs.vs.benim kimseye kasıtlı bir kelime kullanmaya hakkımda yok.kaldıki senin ne kadar emek verdiğini bile bile sana kasıt olsun diye birşeyler yazmayı aklımdan bile geçirmem.ayrıca beni eski formlardan mutlaka tanırsın eski nick im''batman''.bazı kişiler gibi marka saplantımda yok korg pa800 üm vardı maddi durumdan sattım 2 gün önce evren onurgil in or700 tr sini ben aldım.
yani sana söylemek istediğim herşeyi üstüne alınma.yazdıklarım bence gayet mantıklı.çok kişi tanıyorum yıllardır pa80 ile düğün çalan fakat kendisine ait editlediği bir ses bile olmayan.