pop ve misket ritimi

ertan1970

-Altın-
Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
pa 600
arkadaslar 2 tane ritim daha yoluyorum biri pop pa1x in biride misket ritimi

misket ritimini denedim sahnede güzel diyebilirim pop ritimini daha bugün bitirdim fena olmadi onu sahnede denemedim deniyecem eyer randiman vermese sizlere bildiririm biraz daha editlemem gerekiyor main 3 e biraz fazla zil verdim 7 de main 3 te baze davuluarin sesini yükseltim daha canlansin diye belki isinize yara

saygilarimla

Ekli dosyalar

• POP ERAY PA.rar
    14.9 KB · Görünümler: 246
  • dav misket.rar
    3.9 KB · Görünümler: 246
Cevap: pop ve misket ritimi

üstadım bu ritimler gw8 için değil mi ?

fl studio da ritimleri gw8 kitleri ile çalıştırıp deniyecem eminim çok güzeldir ritimler üzerinde düzenlemeler yapıp işine yarayacak arkadaşlar için tekrar paylaşabilirmiyim

Ertan abi işimize yaramaz olurmu sağolasın paylaşımın için.

katip usta bunlar gw8 icin converter edilip sonradan ben biraz düzenleme ve acc 6 ya ritim yazdim yani pa1 in ritimini gw8 e cevirdim

not :katip usta tabiki editleyip paylasabilirsin

Moderatör tarafında düzenlendi:

tufan cim pop ritimini sahnede denemedim bak belki isine yariyabilir daha cok pop ritimi var aslinda benim korg pa800 de kulandigim kayseri isimli set teki ritimleri bir converter edebilseydim cok harika olurdu ama converter programi korgtaki setin ritimlerini kabul etmiyor yeni converter programi almam gerekiyor oda dünya parasi bu korgpa1 ritimlerini yani coverter etigim ritimleri burda ustadan aldim bunlar aslinda özel yapilar

pop üzerine birkac ritim daha yolayacam ayrica senin yoladigin ritim icin tesekürler 3 4 lük tsm ritiminede ihtiyacim vardi acikcasi cünkü daha öncede söylemistim korg u sataip gw 8 le ufak tefek isler yapmayi düsünyorum

aslinda gw8 bukadar iyi bir org oldugunu inan hic umazdim

saygilarimla

tufan cim pop ritimini sahnede denemedim bak belki isine yariyabilir daha cok pop ritimi var aslinda benim korg pa800 de kulandigim kayseri isimli set teki ritimleri bir converter edebilseydim cok harika olurdu ama converter programi korgtaki setin ritimlerini kabul etmiyor yeni converter programi almam gerekiyor oda dünya parasi bu korgpa1 ritimlerini yani coverter etigim ritimleri burda ustadan aldim bunlar aslinda özel yapilar

pop üzerine birkac ritim daha yolayacam ayrica senin yoladigin ritim icin tesekürler 3 4 lük tsm ritiminede ihtiyacim vardi acikcasi cünkü daha öncede söylemistim korg u sataip gw 8 le ufak tefek isler yapmayi düsünyorum

aslinda gw8 bukadar iyi bir org oldugunu inan hic umazdim

saygilarimla

style works xt universal işini görürse yollarım.

Gw8zi kimisi hiç beğenmiyor kimisi de vazgeçemiyor biz vazgeçemeyenlerdeniz fiyatına göre daha iyisi varsa söylesinler.

sagol tufancim düsünmen yeter simdilik bendekide isimi görüyor korg 800 baze setlerini converter yapiyor ama benim kulandigim set bir türlü acmiyor

yinede cok sagol zaten gerekse sen gerekse arkadaslar yeterince ritimler yoluyorsunuz zaten

paylaşımlarınız için tşk ederiz hocam.

emeğinize sağlık abilerim saygılarımı sunuyorum devamını bekliyoruz... ben birşey danışacaktım ben burda konu açamıyorum 1.si 2.side ben pa80 ritim konvert etmiştim full izmir romanlar falan onu buraya atacaktım fakat olmadı bende sildim eger editleyebilecek arkadaşlar varsa tekrar çevirme yapıp paylaşmayı düşünüyorum sizler bilği verirseniz atacam siteye şimdiden teşekürler....

emeğinize sağlık abilerim saygılarımı sunuyorum devamını bekliyoruz... ben birşey danışacaktım ben burda konu açamıyorum 1.si 2.side ben pa80 ritim konvert etmiştim full izmir romanlar falan onu buraya atacaktım fakat olmadı bende sildim eger editleyebilecek arkadaşlar varsa tekrar çevirme yapıp paylaşmayı düşünüyorum sizler bilği verirseniz atacam siteye şimdiden teşekürler....

Neden konu açamıyorsunuz?