Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Telefonunuzda Google Play Trakyamuzik.net uygulama alın.. https://play.google.com/store/apps/details?id=io.kodular.ecrinarif.Trakyamuzik
Normal
Cevap: PiyanistCan'dan Ufak Bir Paylaşım Yardımcı olabildiysem ne mutlu banaSelam Can kardesim,sizin yardim etmeyi sevdiginizi gördügüm icin, benim de bir sorunumu halledebilirseniz cok sevinecem.Ben de PA80 var, aynisinden bir daha aldim (ikinci el)Fakat ilk acildiginda sagda asagida 4lü pad bos cikiyor, her seferinde yeniden ayarliyorum yeniden kayit yapiyorum, ama org u kapatip acinca gine siliniyor (tamamen bos) icinde pil var mi diye baktim yok bulamadim.Global kilidi acik, hem globali hem de orgun son sekildeki sound u nu kayit yapiyorum (performance 1. piano) ama kapatinca gine siliyor veya ilk actigimda yüklemiyor. Acaba eksik birsey mi yapiyorum yoksa bir teknik arizamidir?
Cevap: PiyanistCan'dan Ufak Bir Paylaşım Yardımcı olabildiysem ne mutlu bana
Selam Can kardesim,
sizin yardim etmeyi sevdiginizi gördügüm icin, benim de bir sorunumu halledebilirseniz cok sevinecem.
Ben de PA80 var, aynisinden bir daha aldim (ikinci el)
Fakat ilk acildiginda sagda asagida 4lü pad bos cikiyor, her seferinde yeniden ayarliyorum yeniden kayit yapiyorum, ama org u kapatip acinca gine siliniyor (tamamen bos) icinde pil var mi diye baktim yok bulamadim.
Global kilidi acik, hem globali hem de orgun son sekildeki sound u nu kayit yapiyorum (performance 1. piano) ama kapatinca gine siliyor veya ilk actigimda yüklemiyor. Acaba eksik birsey mi yapiyorum yoksa bir teknik arizamidir?