piyanist arkadaşlara duyrulur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

YaMaHaDX7

5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Enst.
yamaha dx7 , dx100 , trinity
gözlemlediğim kadarı ile pa80 mi 800 mü xd9 mu sx3000 mi gibi sorular sormayınız değerli dostlar gidip test edin hangi tuşe hangi marka kafanıza yatıyor hoşunuza gidiyor gidip alın burada bu gibi konuları açıyorsunuz ve bi çok değerli üstadlarımız sizin yüzünüzden banlanıyor lütfen org seçiminizi kendiniz yapmaya çalışın ayaklarınız üzerinde durabiliyorsunuz seçimde o kadar zor değil

Cevap: piyanist arkadaşlara duyrulur

umarım bu konudan dolayı banlanmam!!!!!!!!

Bu konuda ben sana hak veriyorum kardeşim hiç org kullanmamış yeni öğrenen bir kişi olsa tabiki gereken bilgiyi vericez ÖRNEK :Arkadaş yamaha a1000 kullanmış düz veya tr yıllarcada müzikle uğraşmış hala soruyor yok korg pa80 mi pa800 mü yok ketron xd9 mu sx3000 ya piyasayı araştırmıyorlar yada bu tip kişiler kafadan müzik yapıyor şu an piyasada dillerde konuşulan alet zaten ortada özelliklerine gelincede bütün site özelliklerini veriyor bilgisayarın başında oturacağına git bi dolaş müzikevlerini gidip aletin özelliğini sormak aleti incelemek parayla değil ya bakarsın hangisi hoşuna gitti onu alırsın tabi bütcene göre ama yani burayı tamamen parçacı dükkanına çevirdiniz ben bu konuda seni sonuna kadar destekliyorum kardeşim bamlayanlar bamlasın çok güzel bir konuya deyinmişsin ellerine sağlık

sevgili arkadaşlar çoooook haklısınız ben bu olayı şeye benzetiyorum...

hani örneklemek gerekirse......

1-)ben evlenecem..... eeee
alacağım kız nasıl olsun.
sarışınmı,esmermi,hamaratmı,dulmu,kısırmı.
bana bukonu hakkında yardımcı olsanız karar veremedim..yuh beee

2-)allahıııım yarabbimyaaa birde şey sormazlarmı..
kullandığınız aletten memnunmusunuz sorun çıkarıyomu delirtmeyin beni beyaaaa

3-)birde --pa80 mi...pa800 mü.vs. gibi
yani alacağım kız uzun mu kısa mı olsun , inme indirmeyin bana yaaa.

----------------
paran çoksa - piyasanın agırlıkta olduğu , al kral aleti keyfini sür..
paran yoksa - bütçenin elverdiği işini görecek bir alet al ..
yok omu bumu ,adamı delirtmeyin ilkokul 1. snınıf sorularıyla...yaaaa
vs. vs. vs.

Moderatör tarafında düzenlendi:

Her Aletin Kendine Göre Has Özelliği Vardır Hiç Bir Aleti Tam İstediğiniz Bir Şekilde Bulamazsınız Korgun Özelliği Farklı Ketronun Farklı Rolandtın Farklı Yamahanın Farklı Hangi Klavye Olursa Olsun İllaki Bir Özelliği Diğerinden Farklıdır Onun İçin Sıcak Baktığın Aleti Alacaksın Bunları Tartışmaya Gerek Varmı Sizce Arkadaşlar

en doğrusu bu zaten.araştırıp denemeden doğrusunu bulamazsın.örneğin ben 3 senede yaklaşık 7-8 alet aldım sattım.son olarak pa80 aldım.keşke ilk aldığım org bu olsaydı.geç te olsa bana tam uyan bir org sonunda aldım.tüm istediklerim orgda mevcut.ama başkası kendine uyan başka orgu tabi kullanmak isteyecektir.yani her org güzeldir ama,orgun da kişiye istediği şeyleri verebilecek özellikleri olması lazım.saygılar....

umarım bu konudan dolayı banlanmam!!!!!!!!

Kendisi bu konuyu açması dolayısıyla değil, macitvega isimli üyenin kendi kendine teşekkür ettiği üyeliklerden biri olduğu için banlanmıştır.

Bu ve birçok üyeliği de dahil olmak üzere banlanmıştır.

Tüm site üyelerimize duyurulur !

Moderatör tarafında düzenlendi:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Delüxe üyelik Yapın sizinde olsun.. (Sunucu Ödemeleri için katkınız olsun)

Son kaynaklar

İyiki Doğdunuz :)

Geri