Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Telefonunuzda Google Play Trakyamuzik.net uygulama alın.. https://play.google.com/store/apps/details?id=io.kodular.ecrinarif.Trakyamuzik
Normal
Cevap: piranha acoustica t type orghaklısınız herhalde bu gün yenisi elime geçti ama şu anda işte olduğum için daha bakamadım. dediğim gibi sadece hobi olarak kullanacağım için almıştım bakalım eve gidince göreceğim neye para verdiğimi. benim yaşım 44 bu yüzden bu zmana kadar böyle hobilerime felan zaman ayıracak vaktim ve paramda yoktu. hoş hala param yok ama yaş ilerleyince insan bir hevesle alıyor işte. şu zmana kadar bile bir çok şey öğtrendim bu site sayesinde fl studıo CAKEWALK gibi programlardan hiç haberim yoktu mesela. verdiğiniz bilgilere teşekkür ederim.
Cevap: piranha acoustica t type org
haklısınız herhalde bu gün yenisi elime geçti ama şu anda işte olduğum için daha bakamadım. dediğim gibi sadece hobi olarak kullanacağım için almıştım bakalım eve gidince göreceğim neye para verdiğimi. benim yaşım 44 bu yüzden bu zmana kadar böyle hobilerime felan zaman ayıracak vaktim ve paramda yoktu. hoş hala param yok ama yaş ilerleyince insan bir hevesle alıyor işte. şu zmana kadar bile bir çok şey öğtrendim bu site sayesinde fl studıo CAKEWALK gibi programlardan hiç haberim yoktu mesela. verdiğiniz bilgilere teşekkür ederim.