performans seslerin taşınması

• Konbuyu başlatan cemmec
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 2
  • Görünümler : 1K

cemmec

5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
Roland Bk-5 Or , Roland Em 55 Or,
merhaba arkadaşlar !
forumda ve Roland'ın resmi sitesinde yayımlanan performans seslerinin içerisindeki seslerden kendimize oluşturacağımız performans seslerine kopyalamak nasıl yapılır. örneğin serkan ustanın gr kemanı, mühren ustanın kanununu alıp tek bir yerde nasıl toplarım yardımlarınızı bekliyorum..
Not: sesin üzerinde menu tusuna basınca taşı çıkıyor ama o komutla benim oluşturcağım listeye geçip yapıştuırması olmuyor selamlar..

Cevap: performans seslerin taşınması

kopyala yapıştır olmuyor hocam kopyalamak istediğin sesi editlemeye girip ayarları değiştirmeden kendi oluşturacağın yeni performans listesine gir istersen ismini değiştirebilirsin kendi performans listende iken write tuşuna basınca olması lazım klavyenin başında değilim ama böyleydi yine kontrol ederim. O dediğin taşıma performans listesi içerisinde yer değiştirmek için kullanılıyor mesela kanunla udun yerlerini değiştirmek için, yani listeden listeye taşıma yapmaz. kolay gelsin...

Cevap: performans seslerin taşınması

merhaba arkadaşlar !
forumda ve Roland'ın resmi sitesinde yayımlanan performans seslerinin içerisindeki seslerden kendimize oluşturacağımız performans seslerine kopyalamak nasıl yapılır. örneğin serkan ustanın gr kemanı, mühren ustanın kanununu alıp tek bir yerde nasıl toplarım yardımlarınızı bekliyorum..
Not: sesin üzerinde menu tusuna basınca taşı çıkıyor ama o komutla benim oluşturcağım listeye geçip yapıştuırması olmuyor selamlar..

Merhaba,
Sesinizi seçtikten sonra hangi klasöre kaydetmek istiyorsanız o klasörün içine girin ve Write tuşu ile kaydedin.Sorununuz bu şekilde çözülecektir.İyi günler.