performanc ses

ertan1970

-Altın-
Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
pa 600
arkadaslar gw8 e 10 kere 10 ses atiliyor ve cok kolay sahnede kulaniliyor ben misal 10 tane sesi bank 1 atiyorum ve ordan sesleri kolayca degistiriyorum ritimi degistirmeden veyada ayni sesle devam edip ritim degistiriyorum.

fakat sizlere bir sorum olacak transpose octav dügmesinin yaninda ama bide systemdede tzranspose ayari var simdi hangisiyle ayarlaniyor?

systemdekiylemi yoksa octavin yanindakiylemi?

Cevap: performanc ses

her ikisi de aynı farketmez, 10 tane attıktansonra geri istediğimiz banka nasıl dönüyoruz bunu anlatabilir misiniz. örnek 3.banka nasıl geri dönebiliriz bir türlü başaramadım bunu bir arkadaş dahasormuştu. teşk.

bank düğmesi ne bas, yanıp sönerken istediğin bank bumarısına bas. ekranda değiştirildi diye uyarı çıkıyo zaten.

ayrıca gw8 i hemen gözden düşürdüler. bence çok güzel alet. kullanımıda iyi. bk 5 çıkınca gw8 için nevalede çıkmaz artık

ayrıca gw8 i hemen gözden düşürdüler. bence çok güzel alet. kullanımıda iyi. bk 5 çıkınca gw8 için nevalede çıkmaz artık

teşekkürler baba bir ara org açınca bakayım, gw 8 bencede çok güzel. Or 5 in setlerini okumaz mı acaba gw8