Z zapman Gold 5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz Özel Üye Katılım 23 Ocak 2010 Mesajlar 94 Tepkime puanı 0 Puanları 6 Konum istanbul Enst. yamaha 11 Ara 2015 #1 mrb.arkadaşlar sunayıda deli gönül sunayı isimli bi türkü var daha önce tarıkta söylemişti midi yada md varmı elinde olan yardımcı olursanız sevinirim tşk.
mrb.arkadaşlar sunayıda deli gönül sunayı isimli bi türkü var daha önce tarıkta söylemişti midi yada md varmı elinde olan yardımcı olursanız sevinirim tşk.
C canhayelmert3 Vip Üye 5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz Özel Üye Katılım 13 Şub 2010 Mesajlar 164 Tepkime puanı 3 Puanları 18 Enst. Yok 11 Ara 2015 #2 Cevap: paylaşırsanız sevinirim hocam elimde kendi yaptığım altyapı olması lazım orjinal değil kendim çaldım işimi görür dersen paylaşırım
Cevap: paylaşırsanız sevinirim hocam elimde kendi yaptığım altyapı olması lazım orjinal değil kendim çaldım işimi görür dersen paylaşırım
Z zapman Gold 5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz Özel Üye Katılım 23 Ocak 2010 Mesajlar 94 Tepkime puanı 0 Puanları 6 Konum istanbul Enst. yamaha 11 Ara 2015 #3 Cevap: paylaşırsanız sevinirim canhayelmert' Alıntı: hocam elimde kendi yaptığım altyapı olması lazım orjinal değil kendim çaldım işimi görür dersen paylaşırım Genişletmek için tıkla ... olur sevinirim tşk.ler ilgine
Cevap: paylaşırsanız sevinirim canhayelmert' Alıntı: hocam elimde kendi yaptığım altyapı olması lazım orjinal değil kendim çaldım işimi görür dersen paylaşırım Genişletmek için tıkla ... olur sevinirim tşk.ler ilgine