Pa900 yardım

• Konbuyu başlatan yildiri
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 8
  • Görünümler : 2K

yildiri

5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
Yok
Selam arkadaşlar.Bugün pa900 aldım ataklarda problemmi var yoksa sadece benim cihazmı ataklarda sorun yaratıyor.Ritimlerde MAİN A.B.C.D. bölümlerinde geçiş yaparken nedense ataklar karışıyor sebebini bilen varmı.

Cevap: Pa900 yardım

öncelikle hayırlı olsun hangi seti kullanıyorsunuz? factory restore yapıp seti yeniden yüklemeyi denediniz mi?

Cm set kullanıyorum.reset attım sistem yükledim ama bir.türlü atakları düzeltemedim.Ritim yazarkende örnek 2.atağı yazıyorum fakat ritimi kydedip çıktıktan sonra yazdığım atak nedense 3.ritimin atağına kayıyor kendi kendine.

o.s. v1.20 yüklü ise bu sorun olmaması lazım ben emo kullanıyorum style yi baştan yazmasamda editlerken sorun yaşamadım hiç kullandığınız set ile ilgili olabilir mi başka bir setle ritim yazmayı denermisiniz .

Malinaya 1.20 Yükledim.sistem attım ve hiç birşey yüklemeden kendi orjinal kitleri ile ritim yazmaya çalıştım ve sonuç aynı.

Birde örnek 3.atağı 2.atağa kopyala diyorum kopyalamıyor.Ve 3.atağıda silio.

Kafayı yiycem hocam yaa

evet aynı sorun bendede var. 2. atagı yazıyorum fakat caldıgımda 3. atak oluyor. basıt olarak bende olmasını istedıgım atagı bı oncesıne yazıyorum. fakat bu tam cozum degıl. bence 1.2 ile alakalı bı sey bu. dıger sıstemde duzenlenmıs olur ınsallah

Birde örnek 3.atağı 2.atağa kopyala diyorum kopyalamıyor.Ve 3.atağıda silio.

Kopyalarken örneğin kopyalayacağınız atağı F3 CV1 olarak seçip hedefi F2 CV1 olarak mı seçiyorsunuz? Yerleri CV1 değil de genelde boş olan CV2, CV3, CV4 gibi seçerseniz hedef yeri de silmiş oluyorsunuz. Ritim yazma yerinde dolu olan yerler büyük (CV1), boş olan yerler küçük (cv1) görünür. Ancak kopyalamada hepsi büyük görünür.

Ayrıca kaynak olan 3. atağı yazdıktan sonra kopyalamadan önce setinizi kaydetmeniz gerekiyor. Kaydetmezseniz org orayı boş göreceğinden boş olarak kaydeder.