Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Telefonunuzda Google Play Trakyamuzik.net uygulama alın.. https://play.google.com/store/apps/details?id=io.kodular.ecrinarif.Trakyamuzik
Normal
Cevap: pa900 set neden yok???14 yıl ROLAND G600 den sonra 26/12/2013 günü istanbul MEGA müzikten korg PA900 aldım. G600 de n sonra Alet gerçekten teknolojik olarak benim için mükemmel ötesi. Ama set dedikleri şey tam bir fiyasko. Nedenmi ritimler canlı ve güzel geliyor ama seslere baktığımda çok zayıf kalıyor. Hatta bazı sesler hiç duyulmuyor. Bağlama sesi seçiyorum çok cılız geliyor. Ritimleri kıssam dahi çok zayıf.Eğer ben bir hata yapıyorsam lütfen uyarın ve bir açıklama getirin yoksa bu CE set dedikleri olaya her ortamda yüklenip karalama yapacağım. Saygılarımla
Cevap: pa900 set neden yok???
14 yıl ROLAND G600 den sonra 26/12/2013 günü istanbul MEGA müzikten korg PA900 aldım. G600 de n sonra Alet gerçekten teknolojik olarak benim için mükemmel ötesi. Ama set dedikleri şey tam bir fiyasko. Nedenmi ritimler canlı ve güzel geliyor ama seslere baktığımda çok zayıf kalıyor. Hatta bazı sesler hiç duyulmuyor. Bağlama sesi seçiyorum çok cılız geliyor. Ritimleri kıssam dahi çok zayıf.Eğer ben bir hata yapıyorsam lütfen uyarın ve bir açıklama getirin yoksa bu CE set dedikleri olaya her ortamda yüklenip karalama yapacağım. Saygılarımla