Pa900 önerisi.

• Konbuyu başlatan rafael
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 9
  • Görünümler : 2K

rafael

Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
xd9
Arkadaslar ben nasip olursa birkac hafta icinde pa900 almayı düşünüyorum. Sıfır alacagım ki bu durumda fiyat 6 6.5 uğu buluyor. Ama bi hataya düşmek istemiyorum. Biliyorsunuz dolarda cok yüksek bu aralar ama benim icin en uygun zamanda bu. Birde hangi seti alacağıma tam karar veremedim. Ce.usb düşünüyorum ama sizinde önerileriniz varmıdır? Tavsiyeleriniz nelerdir.

Cevap: Pa900 önerisi.

yeni os cikincaya kadar bekle,kucuk sikintilar var pa900 da,yeni os la duzeltirler herhalde,ce set standart zaten sd kartiylA uzerinde satiliyor

Peki yeni os ne zaman çıkar. Birde cıksa bile yeni os korgcom da yayınlanmazmı

Beni ekle ustad Mustafa Köseoğlu 1 nisanda pa900 aldım yardım cı olurum os.bekliyoruz....

Kardes benim cihazı bu aralar almam gerekiyor. Os benden sonra cıkarsa sıkıntı olurmuki kendim yükleyemezmiyim

Kardes benim cihazı bu aralar almam gerekiyor. Os benden sonra cıkarsa sıkıntı olurmuki kendim yükleyemezmiyim

ne sıkıntısı varmış 900 ün al kardeşim keyfine bak sıkıntı falan yok adamı korkutmayın ya benim 900 canavar gibi çalışıror herkesinki de öyledir eminim kendin yuklersin yeni os çıkınca kardeşim

ne sıkıntısı varmış 900 ün al kardeşim keyfine bak sıkıntı falan yok adamı korkutmayın ya benim 900 canavar gibi çalışıror herkesinki de öyledir eminim kendin yuklersin yeni os çıkınca kardeşim

sagol kardes. Birde sunuda sormak istiyorum. Piyasada bildigim kadariyla fazla bir set yok. Tek bildiklerim ce set ve dorukmuzik. Birde baju bu aralar birseyler yapiyordu. Bunun disinda baska yok sanirim. Kilitli usb lerden bahsediyorum tabi :)

üstat ben bir hafta önce aldım gayet güzel bi alet hiç bir sorun yok tabi şöyle tamamen 900 de hazırlanmış adam gibi bi set bulsak daha iyi olucak 800 3x setlerini kullanıyoruz

Merhaba ce usb 250 tl vereyim

sagol kardes. Birde sunuda sormak istiyorum. Piyasada bildigim kadariyla fazla bir set yok. Tek bildiklerim ce set ve dorukmuzik. Birde baju bu aralar birseyler yapiyordu. Bunun disinda baska yok sanirim. Kilitli usb lerden bahsediyorum tabi :)

kardeşim doğruyu sölemek gerekirse ben tanıtım videolarını izledim hepsinin para verip alınacak usb set görmedim en güzel set kendi topladığım set yakında bir paylaşım yapıcam inşaallah