pa900 machindesigner seti kullananlar buraya

pa900 machindesigner set kullaniyor musunuz?

• Kullanılan toplam oy
    12
  • Anket kapatılmış .
Cevap: pa900 machindesigner seti kullananlar buraya

Güncel anket

Güncel anket

Ben kullaniyorum. Devami gelirse seve seve katkida bulunuruz.
Emeginiz için çok tesekkürler,

esenlikler...

Slm ben dün gece yükledim org a şu ana kadar yüklediğim en derki toplu set gayet güzel aradığım sesler var bağlamalar ve yaylılar. Umarım devamı gelir. Birde elektro gitar bulamadım sesler arasında mümkünse nasıl sete ekleriz paylaşırsanız. Pa 900 de çok yeniyim daha 4 gün oldu :)

tsk ler sagolasın

ben bu seti kullanıyorum . Çok güzel ben de zevkime uygun sesleri ritimleri de attım. Eski setimle drum kitler galiba aynı ki çalıştırıyor. Emeğinize sağlık üstad. Güncellemeleri bekliyorum

Bu konu machin designer set kullanan kişi sayısını belirtmek için açılmıştır.Yukarıdaki Ankete katılarak destek olabilirsiniz. Kullanıcı sayısı yeterince varsa machindesigner sete güncellemeler yapılacaktır güncellemeler çok ufak bir fiyata mail yoluyla gönderilecek ve toplanan paralar Trakyamuzik server giderlerine bagislanacaktir saygılarımla....

merhabalar ercan kardesim acikcasi sana sunu belirtmek istiyorum verdigin emek ve ayirdigin vakit büyük --- eminim ki bircok kisi setini indirdi kullaniyor veya kullanmiyor kimi begendi kimi begenmedi... hatta sirf setini indirmek icin bile uye olanlar oldu bu siteye ... ne yazikki bizim insanlarimiz biraz duyarsiz ve usengen oldugundan ankette yeterli kisi yok... buradan özür dileyerek söylüyorum bunu kimse yanlis anlamasin kimsenin kalbi kirilmasin kimse karsi kötü sahsi bir dusuncem yok .. sadece demek istedigim calismalarin güzel oldugunu anliyorum bazi yorumcu arkadaslardan daha deneme firsatim olmadi indirdim seti bugun en kisa zamanda deneyim bende yorumumu yazacagim calismlarin illaki baskalarina ilham kaynagi oluyor onlarin yuzunu gulduruyordur,, eminim buna... tabiki sende kendini gelistiriyorsun sen bunu bil akildasin .. saygiLar... Lutfen Emege Saygi...