Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Telefonunuzda Google Play Trakyamuzik.net uygulama alın.. https://play.google.com/store/apps/details?id=io.kodular.ecrinarif.Trakyamuzik
Normal
Cevap: Pa900 kullanıp beyenmeyenler burayaöncelikle herkeze merhaba ben yeni bir pa 900 kullanıcısıyım ilk aldığımda içinde cüneyt set varrdı beyenmedin ve sizin setinizi yükledim çok başarılı omuş fakat klavyede bazı deyişiklikler oldu seti yüklerken en sonunda bir uyarı verdi kapatıp açtım bu seferde açılırken orta seviyede bir uyarı verdi cancel deyip klavyeyi açtım fakat bu seferde bazı seslerin çalışmadığını gördüm aceba ben bir yanlışlıkmı yaptım başka set yüklediğimde böyle bir sorun olmamıştı lütfen yardımcı olursanız sevinirim başarılar
Cevap: Pa900 kullanıp beyenmeyenler buraya
öncelikle herkeze merhaba ben yeni bir pa 900 kullanıcısıyım ilk aldığımda içinde cüneyt set varrdı beyenmedin ve sizin setinizi yükledim çok başarılı omuş fakat klavyede bazı deyişiklikler oldu seti yüklerken en sonunda bir uyarı verdi kapatıp açtım bu seferde açılırken orta seviyede bir uyarı verdi cancel deyip klavyeyi açtım fakat bu seferde bazı seslerin çalışmadığını gördüm aceba ben bir yanlışlıkmı yaptım başka set yüklediğimde böyle bir sorun olmamıştı lütfen yardımcı olursanız sevinirim başarılar