Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Telefonunuzda Google Play Trakyamuzik.net uygulama alın.. https://play.google.com/store/apps/details?id=io.kodular.ecrinarif.Trakyamuzik
Normal
Cevap: Pa900 kullanıp beyenmeyenler burayaArkadaşlar videolu anlatım yapmam biraz zaman alır kısaca burada anlatayım.öncelikle herhangi bir setten bir sesi alcaz diyelim bunun performansını yüklüyoruz performanstan yüklediğimiz yerden seçiyoruz ekrandan bakıyoruz mute olmayanların soundlarını almamız gerekiyor mesela upper 1 de mute yok yani kullanılıyor aldığımız performans bizim kendi setimizden gerekli yerdeki sound u seçili görecektir eğer sound un o bölümü boşsa empty görecek ve çalmayacaktır yada doluysa bizim orda ne üklüyse onu görecektir atıyorum bağlama performansı yükledik ancak upper 1 de zurna görüyor upper 1 dokunuyoruz ve hangi sayfada olduğuna bakıyoruz atıyorum user 1 de ve bulunduğu yerin numarasına bakıyoruz mesla 120.0125.0064 yazıyorsa son rakamına bakıyoruz 64 yani bu demekki aldığımız sette user 1 de 65 inci sıradaki sound u yüklememiz gerekiyor . Sonra setin içinde sound un içinde sound1(user1) e giriyoruz burada liste gelecek ve her sound un başında 01:01 01:02 01:15 gibi sayılar yazıyor burada biz 01:65 i bulup load diyoruz yükleme yerini seçmek için select diyoruz burada bizim upper 1 e dokunduğumuzda gösterilen yeri gösterecektir yani doğru sound u bulmuşuz demektir. Bu soundu boşsa gösterdiği yere doluysa boş yere yükleyim performanımızda upper 1 i yüklediğimiz soundu seçip kaydediyoruz ve sesimiz hazır .Ritim almak ta aynı mantıkta ama biraz daha teferruatlı . Yazımdan anlamayanlar için kısa zamanda videolu anlatım gerçekleştireceğim. Sabırlı olun saygılarımla.........
Cevap: Pa900 kullanıp beyenmeyenler buraya
Arkadaşlar videolu anlatım yapmam biraz zaman alır kısaca burada anlatayım.
öncelikle herhangi bir setten bir sesi alcaz diyelim bunun performansını yüklüyoruz performanstan yüklediğimiz yerden seçiyoruz ekrandan bakıyoruz mute olmayanların soundlarını almamız gerekiyor mesela upper 1 de mute yok yani kullanılıyor aldığımız performans bizim kendi setimizden gerekli yerdeki sound u seçili görecektir eğer sound un o bölümü boşsa empty görecek ve çalmayacaktır yada doluysa bizim orda ne üklüyse onu görecektir atıyorum bağlama performansı yükledik ancak upper 1 de zurna görüyor upper 1 dokunuyoruz ve hangi sayfada olduğuna bakıyoruz atıyorum user 1 de ve bulunduğu yerin numarasına bakıyoruz mesla 120.0125.0064 yazıyorsa son rakamına bakıyoruz 64 yani bu demekki aldığımız sette user 1 de 65 inci sıradaki sound u yüklememiz gerekiyor . Sonra setin içinde sound un içinde sound1(user1) e giriyoruz burada liste gelecek ve her sound un başında 01:01 01:02 01:15 gibi sayılar yazıyor burada biz 01:65 i bulup load diyoruz yükleme yerini seçmek için select diyoruz burada bizim upper 1 e dokunduğumuzda gösterilen yeri gösterecektir yani doğru sound u bulmuşuz demektir. Bu soundu boşsa gösterdiği yere doluysa boş yere yükleyim performanımızda upper 1 i yüklediğimiz soundu seçip kaydediyoruz ve sesimiz hazır .
Ritim almak ta aynı mantıkta ama biraz daha teferruatlı . Yazımdan anlamayanlar için kısa zamanda videolu anlatım gerçekleştireceğim. Sabırlı olun saygılarımla.........