Pa900 ercan ve sinan ortak çalışma (takılmaca)

machin_designer

Gold
Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
KORG PA 1000+EMO_SD
PA900 VE 4 TEL BAĞLAMAYLA TAKILMACA İYİ DİNLEMELER DİLİYORUM
yorumları bekliyorum
KLAVYE: ERCAN (machin_designer)
4TEL: SİNAN

Zippyshare.com

Moderatör tarafında düzenlendi:
Cevap: Pa900 ercan ve sinan ortak çalışma (takılmaca)

guncelllllll

güncellllll

Elinize sağlık güzel çalışma..Fakat sanırım 4 telli mikrofon girişine bağlı olduğu için bir zırıltı var,ilk başlangıçta belli oluyor..Bu şebekeden kaynaklı gürültüden ve elektronun topraksız olmasından kaynaklı sanırım..

Böyle bir durumda eskiden ben topraklamanın iyi olmadığı yerde sazın eşik kısmından tellere bir kablo ile elime bağlar zırıltıyı ınlamayı biraz düşürürdüm..Bizim peder bağlama imalatçısı olduğu için zamanında az elektrolarla eşik altı bağlantılarla uğraşmadım desem yeridir..Yani tellere dokununca az çarpılıpda sazı fırlatmadım :)

Moderatör tarafında düzenlendi:

Elinize sağlık güzel çalışma..Fakat sanırım 4 telli mikrofon girişine bağlı olduğu için bir zırıltı var,ilk başlangıçta belli oluyor..Bu şebekeden kaynaklı gürültüden ve elektronun topraksız olmasından kaynaklı sanırım..

Böyle bir durumda eskiden ben topraklamanın iyi olmadığı yerde sazın eşik kısmından tellere bir kablo ile elime bağlar zırıltıyı ınlamayı biraz düşürürdüm..Bizim peder bağlama imalatçısı olduğu için zamanında az elektrolarla eşik altı bağlantılarla uğraşmadım desem yeridir..Yani tellere dokununca az çarpılıpda sazı fırlatmadım :)

yorum için teşekkür ederim
evet kayıt ayaküstü yapıldı sinan abiyle komşuyuz akşam muhabbet ederkene benim oturma odasında uydurma bir jakla ( ekli çeviricili ) ayak üstü öylesine bir kayıt :) o yüzden çıtırdamalar var bağlamaya topraklama şart.

günceldir eleştrileri alalım

Günnncelll