Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Telefonunuzda Google Play Trakyamuzik.net uygulama alın.. https://play.google.com/store/apps/details?id=io.kodular.ecrinarif.Trakyamuzik
Normal
Cevap: Pa800_os_v201 16 DKHerkese Merhaba!Pa800_os_res_v203.pkg dosyasina ihtiyacim var, paylasabilirmisiniz rica etsem.2.01 versounlu cihazi 2.03 versiyona yukselttim Resources dosyasi *.bkp formatindaydi yukledigimda cihazdan ses cikmiyor. Daha once yedegini aldigim seti yukledigimde bazi sesler cikiyor bazilari cikmiyor. Resources dosyasinda sorun oldugunu dusunuyorum. Benzer durum ile karşılaşan varsa cozumlerinizi paylasirsaniz sevinirim. Simdideden tesekkurler!
Cevap: Pa800_os_v201 16 DK
Herkese Merhaba!
Pa800_os_res_v203.pkg dosyasina ihtiyacim var, paylasabilirmisiniz rica etsem.
2.01 versounlu cihazi 2.03 versiyona yukselttim Resources dosyasi *.bkp formatindaydi yukledigimda cihazdan ses cikmiyor. Daha once yedegini aldigim seti yukledigimde bazi sesler cikiyor bazilari cikmiyor. Resources dosyasinda sorun oldugunu dusunuyorum. Benzer durum ile karşılaşan varsa cozumlerinizi paylasirsaniz sevinirim. Simdideden tesekkurler!