Telefonunuzda Google Play Trakyamuzik.net uygulama alın.. https://play.google.com/store/apps/details?id=io.kodular.ecrinarif.Trakyamuzik
diyelim sahnede sazcı,nefesli çalan,akustik gitarist var.birde pa800 pa 800 ile müziğe elle ritim çalıp eşlik etmek istiyoruz sol elle bas sesleri, sağ ellede bildiğin bateri çalma durumu.bunun için pa800 deki yüklü kitlerin dışında bas davul için özel dizilmiş kit mi kullanılıyor.eğer öyle ise bu kitin yer aldığı bir set var mı?selamlarBen birşey anlamadım alt yapımıdan mı bahsediyorsunuz.? yani orkestraya eşlik etmekten mi?
ritim i açtınız pa 800 de ekranın solunda seçtiğiniz sesler var 4 ayrı kutucuk yani 4 ayrı enstürman en alttaki sağ a yani akumpanya attığımız kısıma diğerleri ise ilk 3 ise soldaki çaldığımız kısıma tuşlara ses verir.tuşların ayrımı ise ekran altındaki kutucuklardan ayarlanabilir.en alttaki ekran sağındaki 4.kutucuktaki mute ikonunu kaldırın ve oraya DOKUNARAK bass gitar vs.ne ile akor atacaksanız seçin.isterseniz ritim akorlarını kapatırsınız kendiniz akor atarsınız.kitler kısmına gidin (user dk) oradan istediğiniz kiti seçin.sonra diğer 3 kanaldan birine kitlerden birini atayın.ister solo çalın isterseniz oraya bass gitar alın akor atın bu kadar basit.
benim sorudan anladığım bu umarım yardımcı olur.
tellisaz üstad o kitler seti yapan kişi tarafından diziliyor ve haliyle dizdiği kiti kendine göre en basit şekilde dizip sonra o kitlerle ritim yazıyor.her setteki kit kullanılabilir yerlerini değiştirir iseniz ritmler bozulur.bu tamamen ritim çalmış geçmişte ritim çalan ritim konusunda profesyonel arkadaşlar için mümkün.
zafer abi tabiiki bu yeni kit olayında mümkün ama set üzerindeki kitle oynama yapılırsa o kit ile yazılmış ritmlerde bozulma olur demek istedim yanlışmı biliyorum?