Pa800 soru-cevap bölümü

tellisaz

Süper Üye
Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
korg pa900,bağlama
Merhaba arkadaşlar benim gibi acemilerin sıkça konu açıp soru sorup dağınıklık yaratmaması açısından yöneticilerin bu başlığı sabitlemesini,sorusu olanın bu başlıkta sormasını,konuya hakim arkadaşların da insaniyet namına bu başlığa sıkça uğrayıp soruları cevaplamasını öneriyorum. ilk sorular benden

1-pa800 de bir işlem yapınca kayıt işi nasıl oluyor(örneğin tuş hassasiyetini hard2 yapıyorum diğer açılışta yine fix)
2-sesler arasında volüm farkı nasıl giderilir(seçilen bir ses kısık diğeri yüksek bir el sürekli sürgüde volüm ayarlıyor)
3-ses birleştirme nasıl yapılır(diyelim 2-3 tane enstrümanı aynı anda kullanmak istiyorum)
4-extradan kmp yüklendiğinde seti usb ye çektiğimde yüklü kmp sesler de setin bir parçası olarak gelir mi
5-ritim seçince org kendisi ses atıyor bazen çalınacak eserle alakası olmayan ses seçilmiş oluyor.bu nasıl engellenir(''ses edit sayfasına girip istediğiniz ayarları yaparsınız'' gibi genelleme cevaplar yerine işlem sırasına göre adım adım cevaplanırsa çok yararlı olur selamlar