pa800 mp3board bilgi...

• Konbuyu başlatan kadr
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 12
  • Görünümler : 9K

kadr

Moderator
Moderator
Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
korg pa800-pa3x Pro
arkadaşlar mp3board almayı düşünüyorum...kullanan arkadaşların fikrini almak istiyorum..programda kullanan varmı...pratikmi...ne gibi özellikleri var.....mesela bi şarkıda sanatcının sesini alıp üzerine ben okyubilirmiyim..._??.istediğim şarkıyı kolayca bulabilirmiyim.??program esnasında sonqlplaye gecmek çoook sorun yaratır...songplaye gecmeden çaldırabilirmiyim...yani beni rezil etmez değilmi.??..mp3 board kullanan arkadaşlar ne gibi sorunlarla karsılastı....kullanan arkadaşlardan yorum bekliyorum...TEŞEKKÜRLER...

Cevap: pa800 mp3board bilgi...

kullanımı çok pratik gercekten guzel.çalan müziği transpoze yapabiliyorsun ve seste hıcbır sekılde bozulma olmuyo. bide fıyatı uygun olsa...

evet bence cok kullanıslı ayrıca mp3 olarak hucum kayıtlada yapabılıyorsunuz mesela ınternette aşkın ısımlı bursa bır pıyanıst var mp3 boardla yapmıs kayıtları ınanamadım cok begendım acıkcası

Arkadaslar Ben acemiyim Bu islerde benim aletdede mp3 board var.Bu ne ise yariyor ve nasil isliyor

bende mp3 board var...çok kullanışlı ...laptop taşıma derdi yok...mp3leri usb ye yükle,orgta okut...
ayrıca orga mikrofonu bağla şarkıyı çal,söyle mp3 e kaydet...kendi albümünü yap...at arabada dinle:)
bende şu an 2x var...800 den kalma mp3 boardım boşta ve satılık...150 ero istiyorum...hiçbir sorunu yok...tıkır tıkır çalışıyor...0546 265 17 18 den ulaşabilirsiniz.

mp3 board ile 8000 ü miksere bağlamadan sadece 800 ve mp3 ile bord hem çaldığımı hemde söylediğimi mp3 olarak kaydedebilirmiyim orguma..

evet kaydedebilirisniz.

teşekkürler technodex...

bende mp3 board var...çok kullanışlı ...laptop taşıma derdi yok...mp3leri usb ye yükle,orgta okut...
ayrıca orga mikrofonu bağla şarkıyı çal,söyle mp3 e kaydet...kendi albümünü yap...at arabada dinle:)
bende şu an 2x var...800 den kalma mp3 boardım boşta ve satılık...150 ero istiyorum...hiçbir sorunu yok...tıkır tıkır çalışıyor...0546 265 17 18 den ulaşabilirsiniz.

Hocam biraz bilgi verirmisin bunun nasil oldugunu ogrenebilecegimiz bir yer yada Link varmi mp3 i nasil kullanabilecegimize dair.

sağladığı özellikler;

*mp3 formatına üç ayrı kalitede çadıklarınızı ve mikrofan takılı iken kayıt yapma imkanı
*mp3 formatındaki tüm müzikleri en net şekilde okur
*mp3 formatındaki şarkıları md leri transpoze ederek sesinize uygun hale getirme
*mp3 formatındaki şarkıların +/- 30 birim hızlandırıp yavaşlatma.
*mp3 formatındaki şarkları aynı anda çift sequenzer sayesinde biri bitmesini beklemeden diğerine geçebilme.