pa800 kmp sesleri orguma yükleyemiyorum !

• Konbuyu başlatan Çetin
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 6
  • Görünümler : 5K

Çetin

Administrator
Yönetici
Administrator
Moderator
Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
Korg pa800
_Bana gelen bir özel mesajı burda anlayan arkadşlardan yardım almak için açıyorum konuyu.Benimle alakası yoktur.

merhaba pa 800 kullanıcısıyım aklıma takılan bir problem var ben sizden bir konu hakkında yardım istiyorum. sorun şu kmp sesleri orguma yükleyemiyorum Not enough space diye bir uyarı veriyor. yeterli hafıza yok diyor sanırsam. setime her hangi bir ses bu sebepten dolayı ekleyemedim. bende orgumu tamamen sıfırlayıp format attım, org tamamen boşken bile bu uyarıyı veriyor. yane sorun hafıza sorunu deil anladığım kadarı ile başka bir sorun var ve ben ne olduğunu bir türlü bulamadım. daha sonra kmp olarak deilde saund klasörü atmayı deniyem dedim, ama ondada sorun çıktı bazılarını atıyor bazılarını ise hiç atmıyor, mesela emo usb setten bir çok saundu alabiliyorum performanslarıyla birlikte ama çoğu setten alamıyorum. bunun nedeni ne olabilir daha önce böyle bir sorun yaşamamıştım sadece kmp deil loop da atamıyorum cihaza, hafıza yok deyip duruyor. cihazın rem testini yaptım ondanda bir sonuç çıkmadı alette başka hiç bir sorun yok bütün özellikleri tam olarak çalışıyor. kmp leri ksf leriyle birlikte aynı klasörde yüklüyorum flaş belleğe ama yinede olmadı..boyutları büyüktür dediler en küçük olanları 80 kb 120 kb lık dosyaları bile yüklemiyor uyarı veriyor. umarım derdimi anlatabilmişimdir. bu konuda bana yardımcı olursanız sevinirim. saygılarımla.

Cevap: pa800 kmp sesleri orguma yükleyemiyorum !

Ewet ayni sorun bendede var bi yardim eden yokmu ......

bu konuda kimsenin bilgisi yok galibaaa......!bende yükleyemedim.

...kmp leri ksf leriyle birlikte aynı klasörde yüklüyorum flaş belleğe ama yinede olmadı...

Belki sorununuz nedeni olmayabilir ama burada bir hata var. KSF uzantılı dosyaları KMP dosyasıyla aynı isme sahip bir klasöre koyarak yükleme yapmanız gerekir.

Ekli dosyalar

• korgkmpksf.JPG
    korgkmpksf.JPG
    61.1 KB · Görünümler: 327
Moderatör tarafında düzenlendi:

arkaadşlar ben bir videodan izledim ve sorunu çözdüm yükledim. bilmiyorum burdan video paylaşabilirmiyim. korg pa800 eğitim videoları diye. bu şekilde de arayıp bulabilirsiniz.youtube den de bu şekilde arayıp bulabilirsiniz.

arkadaslar ben pa800 kullanıyorum kmp sesler ne demek yarcımcı olurmusunuz simdiden teşekkürler sağolun

aynı sorun bendede var format atınca yapmaya başladı daha önce yoktu bi yardım eden yokmu