pa800-format?

piyanist0606

Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
korg pa800-korg pa3x-yamaha tyros2
arkadaşlar uzun süredir pa800 kullanıyom. ama daha hiç format atmadım. bi kaç set yükledim bu arada. versiyon2,0 yüklü. korgun sitesinden indirdiğim en son versiyonu yüklesem. şu anda kullandığım sette bozulmalar sebep olurmu. yani sonuçta set eski. ve eski sürümde yazılmış bi set. yeni versiyon setimde bozulmarala sebep olurmu. bilen arkaşlar cevaplarsa sevinirim..

Cevap: pa800-format?

Korkmana gerek yok formatini at ve yeni versiyonu yükle,sonrada eskide olsa setini at rahatca kullanmaya devam..

carşi_isviçre hocam sağolsın. ne biliyim hani o kadar para verip alıyoz bu aletleri insan ister istemez korkuyo. yani sen versiyonda olsa sette bi değişiklik olmaz değil mi. hani ritimlerde bi bzoulma. yani demek işstediğim şimdikiö kullandığım versiyonu bulamam bu sefer ortada kalırım işin açığı. peki yeni versiyonda ne gibi bi değişiklik yapılmıştır bi bilginiz varmı...

piyanist 0606 yeni yüklenen os. dedigimiz versiyon yenilemeler pa 800 alet icinde ki eksiklerini tamamlamaya yarayan ayni akilli tellerdeki update olaylari gibi,sen senin setini eskisi gibi global,pcm ,style vs. eklerini ayni sekilde yükle sorun olamaz kardes..

pa 800 format atmak ne demek aydinlatirmisiniz. ben normal kullaniyorum emo ve baykal setim var, bir sorumda bos yerler var orlara nasil baska setlerden ekleme yapabilirmiyim.
saygilar,selamlar
vei@hotmail.nl

pa 800 format atmak ne demek aydinlatirmisiniz. ben normal kullaniyorum emo ve baykal setim var, bir sorumda bos yerler var orlara nasil baska setlerden ekleme yapabilirmiyim.
saygilar,selamlar
vei@hotmail.nl

format ayni bilgisayari fabrika ayarlarina döndürme islemi gibi yapilir,yani pa800 üne format attikdan sonra os. yükledinmi orgun ilk aldigin günki gibi üstünde set olmayan sekle dönüsür.Sonrada hangi seti kullanacaksan ister Emo ister Baykal set tekrardan yükle..Bos olan yerlere sanirim ritm ve ses yüklemek istiyorsun..Ritm zaten Ram,de agirlik yapmaz.Burda forumda arkadaslar cok kez nasil yüklemen gerekdigini videolarla gösterdiler videolardan bakarak yaparsan daha iyi olur..

carsi_isvicre hocam korgpa sitesine girdim orada bir çok indirilşmesi gereken şeyler var. peki oradan hangisini indirtcez. utlty var galiba o değil mi bilgi veririseniz bizde onu indiririz yükleriz. yanlış birşiey indirmeyelim...

carsi_isvicre hocam korgpa sitesine girdim orada bir çok indirilşmesi gereken şeyler var. peki oradan hangisini indirtcez. utlty var galiba o değil mi bilgi veririseniz bizde onu indiririz yükleriz. yanlış birşiey indirmeyelim...

Pa800 Software

Utilities
System Reset Pa800_format.zip (800 KB)
Pa800_os_res_v201.zip (114 MB)
basta format at format atmayida su sekilde yapabilirsin...

Aleti kapat,acmadan bir yandan intro1 e basili tutarken aleti ac ve bekle ekranda bos bir cerceve gelecek geldikden sonra media bölümünden usb ne atmis oldugun zipten cikarttigin iki programdan formati sec ve okeyle..5sn de yapacak,aleti yeniden kapat ve yine bir yandan intro 1 basili tutarken yine aleti ac ve bu sefer os programini yükle bu biraz uzun sürecek bittiginde sana SAVE yapmadan ekranda köse isareti cikacak ekran hassasligi ile ilgili,yani ne kadar yumusak dokunursan ekranda tiklamalarin o kadar hassas olacak anlamindadir,4 köseye gittikden sonra SAVE yap ve bitir
orgun orginal ayalarina dönmüs olacak,sonra media bölümünden istedigin seti yükleyebilirsin..

Pa800 Software

Utilities
System Reset Pa800_format.zip (800 KB)
Pa800_os_res_v201.zip (114 MB)
basta format at format atmayida su sekilde yapabilirsin...

Aleti kapat,acmadan bir yandan intro1 e basili tutarken aleti ac ve bekle ekranda bos bir cerceve gelecek geldikden sonra media bölümünden usb ne atmis oldugun zipten cikarttigin iki programdan formati sec ve okeyle..5sn de yapacak,aleti yeniden kapat ve yine bir yandan intro 1 basili tutarken yine aleti ac ve bu sefer os programini yükle bu biraz uzun sürecek bittiginde sana SAVE yapmadan ekranda köse isareti cikacak ekran hassasligi ile ilgili,yani ne kadar yumusak dokunursan ekranda tiklamalarin o kadar hassas olacak anlamindadir,4 köseye gittikden sonra SAVE yap ve bitir
orgun orginal ayalarina dönmüs olacak,sonra media bölümünden istedigin seti yükleyebilirsin..

hocam yardımlarınız için çok teşekkürler. çok yardımcı oldunuz. indirip yapıcam. bakalım inşallah bir aksilik çıkmaz. bu arada ben ilahi (tasavvuf)düğün işleri yapıyom tavsiye ettiğiniz bi set var mı bu iş için.

Delüxe üyelik Yapın sizinde olsun.. (Sunucu Ödemeleri için katkınız olsun)

Son kaynaklar

İyiki Doğdunuz :)

Geri