pa800 e set yükleme yardım

piyanist_sazci03

Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
elektro baglama korg pa800
slm arkadaslar yeni pa800 aldim ama uzerindeki seti sevmedim baska set elimde mevcut bunu nasil yukleriz onceki seti silipmi yuklicez yoksa direk ustunemi yuklicez hicbir bilgim yok yardim ederseniz cok memnun olurum saygilar

Cevap: pa800 e set yükleme yardım

Arkadasim icinde seti tamamen silip yüklersen daha saglikli olur..Nasil set silip yüklersin forumda bir cok kez yazildi pa800 bölümüne bakarsan görürsün.

ama çarşi hocam format konusunda daha önceden sizden bilgi almıştım. ama daha sonra sorunlar oluyormuşş. bilmem ama öyle duydum.. neyse hayırlı olsun hocam. güle güle kullanın....

nasil silip nasil yuklicez hicbir bilgim yok

nasil silip nasil yuklicez hicbir bilgim yok

hocam bence ilk defa yapıyorsanız cihaza komple format atın öyle set yükleyin,pa 800 ara ara format isteyen bi cihazdır,daha sağlıklı olur,

alttaki link size yardımcı olacaktır,

[ame="http://www.youtube.com/watch?v=69302QjUx6k&feature=player_embedded"]http://www.youtube.com/watch?v=69302QjUx6k&feature=player_embedded[/ame]

format atınca org sıfırlanır,
set yüklemesi kolay---seti usb ye atın,

media tuşu

load basın,yükleyeceğiniz seti bulup ok basın,yükleme bitene kadar bekleyin,yükleme bitince orgu kapatıp yeniden açmayı unutmayın,mutlaka kapatıp yeniden açın set yüklemesi bitince,

kolay gelsin

Moderatör tarafında düzenlendi:

cok tesekkur ederim yardımların icin saol kardesim

birde sana danisik 2-4 leri saglam olan hangi seti onerirsin ankara pop tarzı

cok tesekkur ederim yardımların icin saol kardesim

ne demek hocam ben teşekkür ederim,yalnız sana çok dikkat etmen gereken şeyi söylemek isterim,formattan sonra ekrana ekranın dokunmatik ayarları var zaten videoda anlatılıyo o,ona çok dikkat et,nasıl ayarlarsan öyle kalıyo,uygulama yapmadan önce videoyu 2 3 defa izle, daha rahat yaparsın,

her set yuklememizde format atmakmi gerekiyor

her set yuklememizde format atmakmi gerekiyor

her set yüklemenizde format atmanıza gerek yok,seti yükledikten sonra orgu kapatıp açmayı mutlaka yapmalısınız,

ben nereden baksan 10 tane set değiştirdim,set silme falan yapmadım,başka seti yükleyince zaten org otomatik olarak eski seti siliyor,seti yükledikten sonra orgu kapatıp yeniden açıyorum kullanmaya başlıyorum,