PA800 derinlik Yardım?

klavyeci07

Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
Korg PA600
Arkadaşlar pa800 de accumpanyaların basların derinlik ayarları varmı acaba..Eskiden ritimler canlı canlı gelirdi..daha dogrusu ritimler sanki teneke gibi çıkıyor..ritimlerin kanallarına tek tek baktım.ses geliyor ama cansız geliyor sanki..mesela drum ve perküsyonlar accumpanyaları bastırıyor sanki.acaba bir yerleri mi kapattım yanlışlıkla...Bi arkadaşım geldi abi bu orgun bass sesini aç dedi..şaştım kaldım doğrusu...umarım derdimi anlatabilmişimdir.ustaların yardımlarını bekliyorum...

Cevap: PA800 derinlik Yardım?

Arkadaşlar pa800 de accumpanyaların basların derinlik ayarları varmı acaba..Eskiden ritimler canlı canlı gelirdi..daha dogrusu ritimler sanki teneke gibi çıkıyor..ritimlerin kanallarına tek tek baktım.ses geliyor ama cansız geliyor sanki..mesela drum ve perküsyonlar accumpanyaları bastırıyor sanki.acaba bir yerleri mi kapattım yanlışlıkla...Bi arkadaşım geldi abi bu orgun bass sesini aç dedi..şaştım kaldım doğrusu...umarım derdimi anlatabilmişimdir.ustaların yardımlarını bekliyorum...

bnde korg 800 kulanyorm sorn ayarda degl korgda.yazıklar olsn bu kadar para ödeyipte set ritm vermeyen aleti desteklemeyen can elektroniğe.roland bk 5 bile daha kalite ritmleri rolanda dönmeyi ciddi olarak düşnüyorm.korgn kazıklama saltanatı yaknda bitecek roland bk 5 geliyo ritmler canavar

Cihazı anlamaya ,öğrenmeye çalışmanızı öneririm.Pa800 de inanılmaz sound edit olanakları var.