pa800 acil yardım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

sercio800

5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Enst.
korg pa800
arkadaşlar düğünde çalarken orgum alev aldı önce ekran dondu sonra garip sesler geldi birden bire alevlendi yardım lütfen

Cevap: pa800 acil yardım

geçmiş olsun

nasıl alevlenir ya ? detaylı anlatırsan yardımcı olabilirim.. alevlendi dediğin bildigin yangın gibimi yoksa sadece dumanmı ? tahminim power deki transformetre de kısa devre olduysa anakartın 220volta maruz kalmış içerisindeki yolları karbon olup kablolar ısınıp dış plastik katmanına alev aldırmış böylece içerisinde yangın çıkmış olabilir.. istanbulda dtl yi arayıp yardım isteyebilirsin dtl nin numarası : 0212 293 86 88 tek çıkar yolun bu gibi geliyor bana allah sana kolaylık versin kardeşim..

iyiki pa800 almamışım abooooow

aga bu pa800 böyle sorunlar mı çıkartıyor ?

valla şaşırdım ilkdefa böyle birşey duyuyorum.. arkadaş sen biraz abartmış olmayasın. sakın yanlış anlamaaa. bende 800 kullanıyorum. ufak tefek sorunlar oluyor. ama mutlaka ya hava deliklerini kapalı tutmuşssundur. yada elektrikten kaynaklanan bi sorun vardır. yada aleti olağandan çok fazla çalıştırmımşşsındır. yoksa ne biliyim hiç bir alet durup dururken alev almaz...

bi kerede pa80 in yandığını duymuştum ayrıca adam dayakta yemişti hiç unutmam can elektroniğe köpürmüştü ve son kelimeleri bunlardı pa80 in yandığınamı yanayım düğünde yediğim dayağamı? bu kelimenin üzerine seçimim ketron olmuştu

ne tesadüf bu gün herkesin PA800 üne birşeryler olmuş.aleti yanan veya bozulan arkadaşiların ip adresleride aynı tesadüf bu ya .yani bir yerde kader birliği yapmışlar..cevap veren arkadaşların bir kısmıda ip noları aynı.çok enteresan gerçektende:D:D:confused:

Açıkcası bende bakıyorum da öyle gibi gözüküyor.Pa 8oo almak için gün sayarken şimdi korkuyorum....Nedir bu caydırma politikasımı ??

aynen öyle.bende PA800 kullanıyorum.hiç bir problem yaşamadım.harika bir alet.allah herkese nasip etsin.bu tabiki benim görüşm vede zevkim.bundan öncede uzun seneler roland kullandım.oda harikaydı ama olanakları çok kısıtlıydı eski modeldi.yani bence her markanın güzelliği var.değişik fonksiyonları var.zevk meselesi o yüzden markalar hakkında peşin hükümlü olmamalıyız.bırakalım herkes istediyi aleti kullansın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...