pa80

cengizhan doğan

5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
pa 80
allahrızası için yardım edin pa80 nimin ana kartı arızalıymış şu anda dtl elektronkte ellerinde yokmuş tam 20 gün oldu bulunamıyor ikinci el veya çıkma ana kart nerden nasıl bulabilrim.ne olur yardım edin ço kmadurumkiralık orgla düğünsalonunda çalışıyorum..

Cevap: pa80

İstanbul Kule Dibinde Tamirci Metin usta var GSM 0542 381 88 81 veya istersen kendisine bir sor bakarsın vardır. Geçmiş olsun ve Kolay gelsin ve geçmişler olsun, Saygılarımla,

ilginize teşekkürler ama daha bulamadım.

Kardeş merak etme pa 80 nin parçasını kartını bulursun..

vallahi tam bir ay oldu hala orgumu yaptırmadım çok mağdurum ne biçim iş anlamadım gitti ne kadar zormuş bu pa 80 nin tamiri vallahi param olsaydı başka bir org alırdım taksitle filan yok işte fakirliğin gözü kör olsun bu arada 58 yaşında beyin kanserinden geçen hafta eşimi kaybettim zaten moralim bozuk birde orgum olmuyor pazartesi tamirci metinden haber bekliyorum olursa beni arayacak acaba kaç para isteyecek bakalım siz orgçulardan yardım bekliyorum.saygılar ve sevgiler.ne olur beni yanlış anlamayın.

sevgili yeğenimmbozkurt allah senden razı olsun ana kartı ta orduda buldum 200 tl hemen sipariş veriyorum saygılar.

Moderatör tarafında düzenlendi:

evet dün itibarıyla orguma kavuştum ..

memet abi ben piyanist ümit salona geldim yoktun senin adına sevindim